2777
2789
عنوان

ازدواج

108 بازدید | 8 پست

۲۱سالمه درس میخونم و حق کار کردنم ندارم

خواستگارایی که دارم هیچکدومشون باب میلم نیستن فرهنگشون متفاوته.وضعیت مالی خوبی ندارن ینی خودشونم میگن صفریم.نمیگم خودم خانوادم عالین اصلا ولی خیلی با خودمون تفاوت دارن زمین تا اسمون مادرم هیی میگه فلانی رو با شوهرش دیدم راست میگه شهر ما دخترا ۲۱ساله عقد میکنن دیگه اونوقت من با کسی در ارتباط نیستم منظورم دوستی خواستگار خوبم ندارم چند وقت پیشم داشتم با یه نفری ک خواستگار بود اشنا میشدم که پول یک کافه و اینترنت و شارژم نداشت 

برام دعا کنید خسته شدم از این وضعیت از حرفای مادرم

بیخیال از هر خیال🌱

جای ماعم دختر بالای ۲۰ دیگ کم پیش میاد براش خاستگار برع 

خیلی بدع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کن شاید یه دونه خوب اومد مثل یکی از دوستام همه خواستگارهاش زیر دیپلم بودن بااینکه خودشون وضعشون خوب بد و دانشجو بود آخری می‌گفت به دیپلم ردی هم راضی هستم دیگه صبر کرد یه لیسانس و کارمند و خوب اومد همون که دلش میخواست شد 

ان شاء الله با همونی که میخای ازدواج کنی (: درکت میکنم اطراف منم از من کوچیک ترا هم بچه دارن اونوقت ...

😔😔😔من مادرم همش میگه خسته شدم احساس میکنم ۶۰ سالمه هنوز مجردم هر ختم و ذکر و نذری هم بگی انجام دادم

از روابط دوستی هم خوشم نمیاد چون فک میکنم کم پیش میاد به وصال ختم بشه

بیخیال از هر خیال🌱

😔😔😔من مادرم همش میگه خسته شدم احساس میکنم ۶۰ سالمه هنوز مجردم هر ختم و ذکر و نذری هم بگی انجام دا ...

آره دقیقا درکت میکنم 🥺 هیچ مورد خوبی هم نمیاد بیادم فقط واسه دوستی و سرگرمی میخان 🙂

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

آره دقیقا درکت میکنم 🥺 هیچ مورد خوبی هم نمیاد بیادم فقط واسه دوستی و سرگرمی میخان 🙂

وقتی یک نفری زنگ میزنه خوشحال میشم که خب میاد میبینمش شاید خوب بود 

ولی مامانم به بابام میگه بابامم میگه فلانی بچه فلانی اونا اینجورین بگو نیان خودمم میفهمم بدرد نمیخورن

انشاالله توام با یه ادم خوب که باب دلته ازدواج کنی گلم

بیخیال از هر خیال🌱