2777
2789
عنوان

ادم مستبد

56 بازدید | 6 پست

ادم باید دقت کنه با کی دوست میشه حداقل اگر دوست میشه صمیمی نشه من دوستم خسال میکردم شلیه خودمه تو نگو خانم خیلی هم ادم مستبدی و هرچی میگه بگی چشم اینکه خیلی هم دلش میخواد شلیه ادمهای خود شیفته باشه  نمیدونم چرا بعضی خانمها خیال میکنن یه دیوار درست کنن کسی نزدیکشون نشه خیلی باکلاسن من که از طرز رفتارش اصلا خووشم نمیاد فکرشم نمیکردم اینجوریباشه 

خب کات کن 

باهاش تو ماموریت دعوا کردم بزور منو برده خونه دپستش که بعد ۱۲ فهمیده اومده  شهرشون بنظرتون درست بود من رو هم برده من هیچ علاقه ای نداشتم وقتی بهش میگم میگه منت میزاری منت نمیزارم تو رفتار خودت اینجوریه که من دوست ندارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باهاش تو ماموریت دعوا کردم بزور منو برده خونه دپستش که بعد ۱۲ فهمیده اومده  شهرشون بنظرتون درست ...

با هم تفاهم ندارین 

مسایل رو اولویت بندی بکنین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
با هم تفاهم ندارین  مسایل رو اولویت بندی بکنین

دوست من یه ادم که دوست داره ادای خود شیفته ها رو در بیاره  ادا . بعد اینک من بیشتر از این بدم  میاد که احساس عقل کلی میکنه  منم بدم میاد باهاش دعوا میکنم نمیتونم هر خرفی رو قبول کنم این خودش  مادرش یه ادم مسبتذ بوده دلش میخواد خودش هم اینجوری باشه ه 

دوست من یه ادم که دوست داره ادای خود شیفته ها رو در بیاره  ادا . بعد اینک من بیشتر از این بدم&n ...

ببخشین ج رو اشتباهی فرستادم 

همچین دوستی فقط رو اعصاب آدمه 

کات کن 

ولی طوری که بهش بر نخوره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد