2777
2789
عنوان

آشتی شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 235 پست
اصلا چیزی نگفت  برا همین میگم شاید خوابش برده

نه این نظرم مال دلارام بود عزیزم

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
هیچ وقت نذارید پسرا ازتون به عنوان ابزار استفاده کنن.. تا به آرامش برسن.  منظورم که میدونید... ...

منم‌میخام دور بشم یکم ک بخودش بیاد 

یهو میاد پیام مبده کجایی چرا حالمو نمیپرسی و اعصاب دوتامونو خورد میکنه 

قبیله ینی ی نفر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۰ آبان کات شد  ۱۵ آذر پیام دادم بهش

خب اونم عکس العملی نشون نداده به اخرین چتت .پس دوباره پیام دادنت اشتباهه دیگه .این بار باید ی حرکتی اون بزنه خب

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
نذار طولانیتر بشه  پیام بده اشتی میکنه

بیتا تو بعد سه ماه پیام دادی و اشتی کردین.ولی دلارام یبار دیگم پیام داده دوباره بده صورت خوشی نداره

خو عاقا محمد گف نکن  پسرا رو بهتر می‌شناسه دیگه

اگه میبینیش یجایی. ی برنامه بچین بصورت خیلی اتفاقی فیلم بازی کن ک همو دیدین.بعد حرف بزنین 

بیتا تو بعد سه ماه پیام دادی و اشتی کردین.ولی دلارام یبار دیگم پیام داده دوباره بده صورت خوشی نداره

من پیام دادم نگفتم که برگرد 

گفتم 

از بلاتکلیفی بیزارم پیام دادم فقط صرف اینکه از خودتم بشنوم که همه چی تمومه 

چون ما اون شب بعد شب بخیر دیگه هیچی نگفتیم تااا۱۵ روز

من پیام دادم نگفتم که برگرد  گفتم  از بلاتکلیفی بیزارم پیام دادم فقط صرف اینکه از خودتم ...

اره باید با همون پیام دادن بعد ۱۵ روز ضمینه اشتی رو میچیدی.بازم اونجام اشتباه کردی مث پاک کردن چت دوطرفه.دورادور ازش خبر بگیر سر راهش قرار بگیر بهتره ایندفه