2777
2789
عنوان

آشتی شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5010 بازدید | 235 پست
عزیزم خب چرا سرد جوابش دادی.مگه هرشب نمیگفت ک بیا بغلم قربون صدقه میرفتین.چرا اون شب اون مدلی گفتی ف ...

نمیدونم چرا 

خودم درکش میکنم خسته اس ولی وقتی گف بخوابیم ، ناراحت شدم سرد برخورد کردم 

خب اگه مقصر منم ، آخرش که گفتم من نمیتونم تموم کنم 

چرا هیچی نگفت از برگشتن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من  مدتهاس ب خاطر مشکلاتم  نماز نمیخونم  ولی از ساداتم و چ اعتقاد شدید دارم بش ...

آها خاستم بدونم آدم مذهبی هستش که چون محرم نیستید زیاد احساسی برخورد نمیکنه... که میگی نه نیست.. پس مدلش اینجوریه 

نمیدونم چرا  خودم درکش میکنم خسته اس ولی وقتی گف بخوابیم ، ناراحت شدم سرد برخورد کردم  خ ...

خب یک کلام میگفتی ع توووووله خواب چیه من هنو میخام یذره دیکه چت کنیم.نکه یهو سرد بگی شب بخیر.

بعد چن وقت دوباره این چت رو دادین.دوری و قط رابطه سردی میاره.اینام خودشیفته هستن میخان همش دختر بهشون ابراز علاقه کنه.

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇

هیچ وقت نذارید پسرا ازتون به عنوان ابزار استفاده کنن.. تا به آرامش برسن.  منظورم که میدونید... اونا فقط دوست دارن یکی قربون صدقه شون بره بوس. بغل اینجور حرفا تا آرام بشن... اگر هم نباشه این مدل ابراز علاقه عصبی میشن و کات میکنن... ولی اگه نیت ازدواج باشه سریع ردیف میکنن کارا رو میان پا کار واسه خاستگاری... 

احمق بودن که شاخ و دم ندارد  منم یه نمونه اشم🤦🏻‍♀️ بعد ۱۵ روز تقریبا

دور از جونت عزیزم.الان چن وقت گذشته .

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇