2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه قسمت دیدم اونجاش که داداشه با باباعه با سنگ کوبید تو سر خواهرع تو زیر زمین دفن کردنش جیگرم کباب شد...

تازه داره نشون میده اجازه پخش نمیدادن

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
نه بابا فک کنم قبلا نشون دادن 

چند سال پیش چند قسمت به اسم سرزمین کهن پخش شد ولی  یه قومیتی اعتراض کردن که تو یه بخشش به ما توهین شده

کار اعتراض خیلی بالا گرفت به طوری که جلو پخشش گرفته شد و الان بعد از ۱۰_ ۱۱ سال با اصلاح و سانسور پخش میشه

اون یه فیلم دیگه س سینمایی بود. خانه ی پدری فکر کنم

اخ انقدررر خانه پدر رو مادر رو خواهر رو برادر ساختن قاطی میکنه ادم😂😂😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
اون یه فیلم دیگه س اسمش خانه پدری هست 

شرمنده یه لحظه اشتباه گرفتمشون خیلی خونه خونه میکنن خونه مادری خونه پدری خونه همسازی خونه خدا خونه برادر ولا😂😂😂😂