2777
2789

مشکل اصلی من وسواس فکری شدید هست.وسواسم هم به این صورته که وقتی میرم تو خیابون ناخودآگاه افکار منفی میان تو ذهنم.این افکارم هجوم میارن به مغزم به این صورت که دائم دارم تو ذهنم میگم نکنه نزدیک اون پسر تو خیابون بشم و حرف زشتی بزنم یا نکنه کار زشتی تو خیابون انجام بدم.اونقدر ذهنم اون لحظه شلوغ میشه که مغزم قفل میکنه و میگم نکنه هجوم افکار باعث شده باشن من در واقعیت اون کار زشت رو کرده باشم ولی چون خودم ذهنم شلوغ و درگیر بوده نفهمیده باشم و آبروم رفته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاهی وقتا وسواس فکری اذیتم می کنه 

فکرای منفی

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
فکرات چطورن؟ موقع مواجهه باهاشون چکار میکنی؟

مثلا میگم نکنه مریضی گرفته باشم 

یا شوهرم مریض شده کلیه اش سنگ اورده ازش دورم  تلگرام و ایتا روبیکاش چک می کنم انلاین نشه ‌ حالم بد میشه

همش فکرای منفی میکنم ‌ نکنه الان دردش گرفته  نکنه تو بیمارستانه ‌بعد مدام این فکرا تو ذهنم میچرخه و تپش قلب میگیرم . مریض میشم روحی . بعدش بعش زنگ میزنم یا پیام میدم .تا جواب نده حالم بده بیقرارم. بطور کلی سر هر نسئله هر وقت وسواس فکری منفی میگیرم خیلی حالم بد میشه داغون

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
خیلی سخته درکت میکنم . وسواس واقعا اذیت کننده است

باید خودتو مشغول کاری کنی . فکرت پرت کنی ب سمت دیگه ای.

سعی ام رو میکنم ولی باز افکار یهو هجوم میارن به ذهنم

پانیک چطور این بیماری روحی رو نداری؟؟؟؟؟

یه مدت پانیک میشدم. اونم همش به خاطر اضطراب و استرسه. باید سعی کنی استرست رو کم کنی

اها من نداشتم  کنترلش کردم