2777
2789
عنوان

تاحالا ازدواج‌ معلول دیدین؟؟؟؟؟؟؟

1127 بازدید | 27 پست

شما جای من بودین بزای خواهرتون چیکار میکردین انقدر گریه کردم جشمام باز نمیشه

درمانده ترینم نمیدونم دیدین تاپیک های قبلیمو یا نه ولی در کل بگم‌مه یه ماهه درگیرم چقدر دکتر و روانشناس بردم خواهرمو خواهرم ۲۲ سالشه معلول جسمی حرکتی نمیتونه راه بره خدا خودش شاهد هست که من چجوری نگهش میدارم ما دوقلو هستیم با خانواده پدری زندگی میکنیم دانشجو روانشناسیه خواهرم تحصیل کردست چیزی کم نداره اما گیر داده که من بازد ازدواج کنم من میخوام ازدواج کنم اصلا کوتاه نمیاد میگه بکیو پیدا کنین من ازدواج کنم میشنوه من خواستگار دارم میگه منم خواستگار دارم به من نمیگین یا من ازدواج میکنم یا خودمو میکشم تا الان ۳ تا روانشناس روانپزشک متخصص مغز و اعصاب بردمش انقدر عاقلانه با اونا حرف میزنه میاد خونه شروع میکنه به پرخاشگری که من میخوام ازدواج کنم 

من که خواهرشم برعکسم اصلا تو حس و حال ازدواج نیستم با هیچ پسری حرف نمیزنم دیوونه شدم این چرا اتینجوریه

یه هفتست هیچی نمیخوره میگه نیخوام کارای خودمو خودم انجام بدم شما ببینین من میتونم زندگیمو اداره کنم تا اجازه بدین من ازدواج کنم 

رفتم آسایشگاه و بهزیستی گفتن ما موردی معرفی نمیکنیم برای ازدواج

یکی بگه من چیکار کنم 

برای هفته بعد از یه روانپزشک معروف دیگه وقت گرفتم😭 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا این روزا تو اینستا اکسپلور پر از دختر معلول میبینم با پسر سالم ازدواج کردن اونم نه معلول ده درصد و اینا معلول ۹۰ درصد رو ویلچر اصلا یه وضعی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ای جان 

عزیز ب مساجد بسپرید. راوی داره مساجد یا راوی ها تو روضه های زنانه دوره ایی

خیلی قطع نخاعی هستن دنبال زن هستن .عمسایه کناریمون تصادف کرد قطع نخاع شد خیلی دنبال زن میگشن براش ولیجریه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شما خواستگار داری؟ چی میخونی

اره من خواستگار دارم من معلمم معلما همیشه خواستگار های به درد نخور دارن دیگه 

اونم قلب داره خب 🙂درکش کنین 

تو ازدواج میکنی اما اون همیشه محدود میمونه و فقط همسن و سالاشو تماشا میکنه اگه واقعا موردی هست بزارین ازدواج کنه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بگردین موسسات معلولین 

یا با اونا ارتباط برقرارکنید تا معرفی کنند

مشکلی نمیبینم

پیدا میشه هم کفوش

دختری در همسایگی ما معلولحرکتی بود ک با دستاش خودشو میکشید

نزدیک۳۵سالگی با ی اقای معلول ازدواج کرد و راضی دارن زندگی میکنن

یا اقای معلولی رو دیدم با پاهای معلول زن گرفت و بچه هم داره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ای جان  عزیز ب مساجد بسپرید. راوی داره مساجد یا راوی ها تو روضه های زنانه دوره ایی خیلی قط ...

خب اخه دوتا ویلچری چجوری زندگی میکنن؟

خب اخه دوتا ویلچری چجوری زندگی میکنن؟

چجوری نداره عزیز جان

خونه زو متاسب خودشون میکنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

توی اینستا یه زن و شوهر دیدم که زنه معلوله 

بنظرم یک در هزار پیدا میشه اپنم خانواده ای که دختر وضع مالی خوبی داشته باشه نه مثل ما که هیچی ندارن

والا این روزا تو اینستا اکسپلور پر از دختر معلول میبینم با پسر سالم ازدواج کردن اونم نه معلول ده درص ...

منم دیدم ولی همه دختراپولداربودن وپسره بیشترب خاطرتامین شدن اوضاع مالیش بوده ک باهاش ازدواج کرده والاخیلی سخته قبول این شرایط واسه آدمی ک خودش هیچ مشکلی نداره

Dunyada olumden baskasi yalan