atena3690 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1527 عنوان زگیل تناسلی 147 بازدید | 4 پست خانما توروخدا کمکم کنیدیه سالی میشه مثل زگیل توی تناسلی درآوردم بعضی موقع ها خارش دارمنت زدم گفت زگیل تناسلیاما این دفعه که عادت شدم خیلی خونریزی دارم حدود ده روز شدع دو سه روز اول لکه قهوه ای ولی بعد خونریزی خیلی استرس دارم میگن سرطان دهانه رحم چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:) 1402/10/14 | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atena3690 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1527 مثل زگیل هایی هست که توی بدن درمیاد چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
siahchshmoon عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 3431 گوگل تراپی کردی خب برو دکتر بعدم زگیل ربطی ب پریودی نداره سرطانشم توی طولانی مدته اونم شااااااید خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.
atena3690 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1527 گوگل تراپی کردی خب برو دکتر بعدم زگیل ربطی ب پریودی نداره سرطانشم توی طولانی مد ... پاپ اسمیر رو فروردین دادم گفت مشکلی نیستولی خیلی استرس دارم چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
siahchshmoon عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 3431 پاپ اسمیر رو فروردین دادم گفت مشکلی نیست ولی خیلی استرس دارم خب پس دیگ چرا خودخوری میکنی تو بدن شبیه زگیل درمیاذ و زگیل نیس اسمش نمیدونم چیه خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.