یعنی پول بدی به باد😍😍😍😍😂😂😂😂روزی توی مسابقات شرکت کنم مطمعنم جایزه اسکار دست و دلباز ترین آدم کره خاکی رو میدن به من😂😂😂😂سنم که کمتر بود میگفتن تو به این خاطر راحت پول به باد میدی و واست مهم نیس چون زحمت واسش نکشیدی...۱۸سالم که شد خوب با جون و دل واسش زحمت کشیدم و پول درآوردم و باز با نهایت بی خیالی دادمش به باد😍😂😍🤣😂😂😂🤣زندگی کنید بابا پول چرک کف دسته . یه ضرب المثل لری داریم ما لرا که میگه هرده ماله میراث . یعنی استفاده از پول بهش میگن مال و ثروت و اون پولی که ازش استفاده نکنی میراث واسه یکی دیگست😂😂😂بخورید و بیاشامید ولی اسراف کنید اسراف خوبه😂😂😂😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مثلا وقتی میرم تو ی مغازه اگه فروشنده یچیزی نشونم بده نمیتونم نخرمش بعد که میرم خونه پشیمون میشم
یا یچیزایی و میگیرم که اصلا استفاده نمیکنم
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
ببخشید اسی اینو گزارش بزنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/12758099/وام-ازدواج-اگر- ...
من تاپیک زدم واسه امثال شما اجی که غصه پولو نخوری . به یک شرط گزارش میزنم اول بری یه آب بزنی دست و صورتت آروم بشی و بعد بری خوب با جون و دل از مادرگرامیت عذرخواهی کنی و دستشو ببوسی . بعدم غصه پول رو نخور میاد و میره... وامتو مفت دادی بهش خدا میلیون ها برابر شو بهت میده بیخیال باش اجی
منم اینجوریم البته به مامانم رفتم😂 مثلا وقتی میرم تو ی مغازه اگه فروشنده یچیزی نشونم بده نمیتونم ن ...
نه من اینو برعکسم من فروشنده یچیزی نشونم بده نمیتونم بخرمش خودم باید انتخاب کنم فقط . ولی مورد دوم رو خواهر خودمی . من تو بازار داشتم میرفتم یه تفنگ دیدم فندکی عین واقعی . یک و پونصد دادم خریدمش😂😂😂😂هیچ استفاده ای هم نداره