2777
2789
عنوان

ریاضیییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

124 بازدید | 20 پست

از دیروز تا الاان کلی کلیپ دیدم نفهمیدم شنبه چهار فصل امتحان ترم دارممم 🥺💔 نهمم ، پایم ضعیف از پنجم چیکار‌ کنم 🥺 معلممون گفت اگه ۱۴ نیاری نیا توکلاسم چون تا الان ۴_۷شدمممممممم

بخدا اینقدر گریه میکنم قلبم درد می‌کنه خود زنی میکنم 

🌱💚🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا تو مثال حل نمیکنی برا همین انتظار داری با کلاس معجزه بشه باید مثال خیلیییی حل کنی خییلیییی زیاد نهم ریاضیش چیزی نداره بیلی دبیرستان چی میگی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من خودم اینطوری بودم که ده بار ویدیو میدیدم نمیفهمیدم باید خودم با سوال ور میرفتم کلنجار میرفتم تا بفهممش البته من ریاضیم قوی بود اما مشکل من این بود بهش علاقه نداشتم یعنی حالم بد میشد اما به جاش عاشق زنگ عربی و فارسی بودم یعنی غش میکردم برا این درسا 

اگه جایی رو نمیفهمی میتونی هم اینجا بپرسی هم از هوش مصنوعی کمک بگیری.

فقط باید تمرین کنی. راه دیگه ای نداره. چند تا مثال حل کن یا اگه با مثالی مشکل داری اینجا به اشتراک بزار 

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

پیج یه معلم خصوصی ریاضی رو دارم اگر خواستی بگو آیدیش رو بفرستم توی اینستا هست شاید کمکت کرد

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
توان قدر مطلق 

ببین قدر مطلق اینا تو کتاب راجبش مثال به اندازه کافی هست توی کاردرکلاسا و تمرینات اما برای توان باید ی سری نکاتو بدونی مثلا ab³ توان سه برای b هست فقط اما ولی ³(ab)چون‌کل عبارت تو پرانتزه برای هر دو حساب میشه ، از این سوالا مطمئن باش میاد ، هر عددم ک‌ به توان ۱ خودشه و هر عدد به توان صفر هم یکه