2777
2789
عنوان

بچها گند زدم حسابی بیاین بگم 😐🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 72 پست
بله همکارم هستند آقای حمید .....  وایی گفت حمید کیه ؟ من ی عمو دارم به اسم حمید گفتم عموم منظ ...

بنظرم حقیقتووو بگوو و گند نزن 

حالا کله حقیقتو نه هاااا ولی یچیزی بگو که دروغ هم نباشه 

به هرحال یا طرفت بهت اعتماد میکنه یا نه 

الان بهتره بشناسی طرفتو که

واییی 😂💔 یجوری جمعش کن خببب😂 حالا چرا همکارو با اسم کوچیک صدا میزنیدد🤣

تنهت کسی که بهش تو بیمارستان نزدیکم همین حمید مادر مرده 😐

محیط بیمارستان ندیدی گلم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم حقیقتووو بگوو و گند نزن  حالا کله حقیقتو نه هاااا ولی یچیزی بگو که دروغ هم نباشه  ...

عزیزم حقیقت بگم بیاد با این حمید حرف بزنه که چی 😐🔪

می‌دونم که بهم حس هم داره 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

وا چه شکاک بگو اشتباهی بود دا 

خب بهش گفتم میگه داخل چت من تو ، من اسمت بجای رویا ،شبنم صدا میزدم برخورد تو چی بود 

که از خستگی کار امروز با نامزدم دچار مشکل شدیم . یهو تو تایپ برگشتم گفتم بسه حمید 😐🔪 اسم نامزد م ...

فقط میتونم بگم خدا دوست داشته ک اسم عموت حمیده...من بودم همه چی تموم تموم بود....

تویی زیباترینم
خوبه حالا به این اسم یکیو داری😁

واقعا گند زدم 

در این حد که کاش تو لوله شما میکردم نمیگفتم بسه حمید

فقط میتونم بگم خدا دوست داشته ک اسم عموت حمیده...من بودم همه چی تموم تموم بود....

بنظرت گفت شماره عمو تو بده و دیگه ادامه نداد گفت من تو داخل این چت حرف میزنیم یهو حمید .

حمید 😐😐🔪😐🔪😐😐

چقدر از اسمش متنفرم 

کاش واقعیت رو میگفتی

عزیزم متعصب و غیرتی 

با این که تحصیلات دارند اما با کار من داخل بیمارستان مشکل داره 

چرا بیاد حرف بزنه حالا؟؟؟؟

با شغلم مشکل داره عزیزم میگه طرحت تموم شد دیگه بیمارستان نرو یا برو بیمارستان خصوصی با شیفت کمتر

عزیزم حقیقت بگم بیاد با این حمید حرف بزنه که چی 😐🔪 می‌دونم که بهم حس هم داره 

با ادم شکاک که نمیشه تشکیل زندگی داد

به خصوص شما که تو محیطی هستی که میگی جوا صمیمیه 

یعنی دیگه ازدواج کردی مشکلی نیس به اسم کوچیک صدا بزنی؟ 

اونموقع میخوای چیکار کنی