2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید

82 بازدید | 13 پست

من سه ساله خونه رو خودم رهن کردم.با طلاهای مجردیم وقرض.تازگیا فهمیدم شوهرم هرچی کارمیکنه روقایم میکنه میگه ندارم.(بگم یه کیلو چیزی بخر اول دعوا میکنه بعدمیگیره)باچشم خودم دیدم سرکار پولاشو توکشوش قایم میکنه و کارت مخفی داره.دیروز وقتی دیدم به روش اوردم .گفت پول خودمه جون میکنم بتوربطی نداره.منم گفتم اوکی ۴ماه مونده موعد خونه برسه زحمت بکش خودت خونه بگیر.برگشت گفت خونه رهن کنی میشینی نکنی آوره کوچه خیابون میشی.گفت بعد عید من کارنمیکنم حالا برو دستت هرجا میرسه بذار.

خواهرانه راهنمایی کنید چیکارکنم؟

بگو باشه عب نداره 

اگه ادامه داد با خونوادش صحبت کن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بگو باشه عب نداره  اگه ادامه داد با خونوادش صحبت کن

خانوادش ازخودش بدتره یادش میدن.یه بار پدرش گفته بود زنت اگه حرف اضافه زد بگیرش زیر مشت لگد.امد کتکم زد.بعد پسرم گفت بابابزرگ اینطوری میگفت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوادش ازخودش بدتره یادش میدن.یه بار پدرش گفته بود زنت اگه حرف اضافه زد بگیرش زیر مشت لگد.امد کتکم ...

چرا جدا نمیشی؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

عجب....‌ 

عزیز با ۱۴۸۰ تماس بگی مشاور خانواده ی رایگانه. نمیدونم مشاوره اشون برای مشکلت مفید هس یا نه؟ ولی دستکم به امتحانش می ارزه...

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄