2777
2789

داشتیم بحث میکردیم بحث بالا گرفت

اون فوش داد به چیزی که من خوشم می اومد

منم خیلی عصبی بودم گفتم جد وآبادت

یهو هنگ کرد نگام کرد بعد گفت به شرفم قسم دیگه تموم شد

میدونم اشتباه کردم خیلیم معذرت خواستم اما خیلی داغ و عصبانیه گفت دیگه تموم شد درخواست طلاق میدم

بعد از خونه زد بیرون

دو سه ساعته خبری ازش نیست

اینم بگم خیلی سخت عصبی میشه

تاحالا اینجور ندیده بودمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

باید با آرامش حرف میزدین

حالا اشکالی نداره اون ۵ تا گفته تو ۳ تاشو گفتی.

اگر چیزی گفت بگو هر چقدر تو گفتی منم نصفشو گفتم اشتباه خودمو قبول میکنم .

ولی به شرطی که حل کنیم با آرامش مشکلمون

بهش میگفتی چطور ک تو اول فحش دادی بد نبود 

منم نمیتونم مثل مجسمه باشم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2804

چه جالب میرن بیرون من شوهرم اگه خونه باشه نخواد بره سر کار بحثمون بشه پا میشه قلیون چاق میکنه یا میخوابه

اسی وقتی برگشت هیچی نگو زیادم عذرخواهی نکن دوباره تازه شه بزار وقتی آشتی کردید اون موقع مطمئنش کن که دیگع نمیگی عصبی بوده چیزی گفته آروم میشه

بزار یکم تنها باشه بعد ک اومد خونه بغلش کن معذرت بخواه مردا وقتی اروم بشن منطقی ترن تو عصبانیت حرف ...

تادحالا اینجوری ندیدمش

هیچوقت با من بد برخورد نمیکرد

2805

منم اگه جات بود حرف بدتری بهش میزدم و معذرت خواهی هم نمیکردم 

چند روز دیگه خودش درست میشه نگران نباش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
2801