2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاحالا تجربه ی خرید از این پیج و نداشتم ولی در کل هر خرید اینترنتی میخوای انجام بدی بهتره به یه سری نکات توجه کنی مثلا کامنت هاش باز باشه لایک هاش هاید نباشه فالورهاش زیاد باشه سایت داشته باشه هایلایت رضایت مشتری داشته باشه و کد رهگیری خریدای قبل و تو پیج گذاشته باشه .

من از دریم درس 

اخلاقی مزون 

گالری اردیبهشت 

وگ گالری 

وان پلاس

تجربه ی زیاد خرید آنلاین داشتم راضی ام بودم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
تاحالا تجربه ی خرید از این پیج و نداشتم ولی در کل هر خرید اینترنتی میخوای انجام بدی بهتره به یه سری ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه از کدوم پیج خرید کردی که قیمت لباس مجلسیاش بصرفه تر بود؟

ببین از پیجی خرید کن هم ادرس داره هم شماره تلفن ،هم نظراتش بازه و هم نظرات مثبت زیاد داره و تجربه های خرید رو تو کامنتا گفته باشه و اگه سایتی داره نشان ای نماد داشته باشه ودر آخر اینکه زمان پرداخت وجه هم نشان  شاپرک داشته باشه

مرسی عزیزم دستت درد نکنه از کدوم پیج خرید کردی که قیمت لباس مجلسیاش بصرفه تر بود؟

قیمت همشون اوکیه ولی مجلسی میخوای برو گالری اردیبهشت و ببین هم خیلی تنوع بالای مجلسی داره هم کاراش ترنده هم قیمتاش نسبت به جاهای دیگه واقعا عالیه یه شبعه ام نزدیک خونمون تو کرج داره 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
تاحالا تجربه ی خرید از این پیج و نداشتم ولی در کل هر خرید اینترنتی میخوای انجام بدی بهتره به یه سری ...

عزیزم وان پلاس ک اصن هایلایت نداره🚶🏻‍♀️‍➡️من خیلی دوس دارم ازش خرید کنم ولی میترسم