2777
2789
عنوان

بی بی مثبت🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعده چند وقت پریودیت عقب افتاد فهمیدی بار داری

عزیزم۱۸روز از امپولم گذشته دفعه قبلی ۱۷روز گذشت پریود شدم

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
اسی جون مبارک عزیزم  قبل امپول چه قرصی خوردی

مرسی 😍

دوتا لتروزول از روز سوم پریود

سه hmg

استرادیول

اوزیل

اوابوست

همه اینارو خوردم

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

مبارکه عزیزم بسلامتی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

مبارکه عزیزم بسلامتی

مرسی دارم سکته میکنم دستام یخ کرده چه حسیه انشالله قسمت همه منتظرا

عزیز دلم ایشالا این حالو همه چشم انتظارا پیداکنن انشالله بغل بگیریش بهترین حس دنیا    

ممنونم از انرژی خوبت😍❤️