2777
2789

ی ریخو‌ی به تمام معنا عاشقم میشه 

آخه عاشقی هاشونم کشته منو دو روز عاشقن،یکی دیگه رو میبینن عاشقش میشن

یکی پولداره بهترین چیزا در دسترسش

یکی نون شوشو نداره 

چرا آخه

چراااااااااااا

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه زنا پریود میشن و مردها نه هم بهش اضافه کن 

ما هم مثل تو هر وقت بمیریم می‌فهمیم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خدایا توبه 😐🤦🏻‍♀️

خب مگه دروغه!؟

کیو دیدی زشت باشه عاشقش بشن!؟

اگه بخوان با ی زشت ازدواج کنن اگه پاکدامن باشه میرن خواستگاریش

خدا عدالت نیست تو کارش

شاید چون به خودت اجازه میدی به بقیه بگی ریقو آپم خوب عاشقت نمیشه...

عجب ...تو یکی که معتاد باشه و قیافش خیلی معمولی و ماهی ۹ تومن درآمد 

خوشحال میشی عاشقت شده؟!

یا یکی که پولدار باشه خوشتیپ باشه قد بلند باشه ماشین مدا بالا داشته باشه

خب مگه دروغه!؟ کیو دیدی زشت باشه عاشقش بشن!؟ اگه بخوان با ی زشت ازدواج کنن اگه پاکدامن باشه میرن خ ...

عزیزم بیخیال البته ک خدا بخشندست ولی من جای هر دومون طلب مغفرت میکنم این حرفا چیه میزنی داری شرک می‌کنی چرا انقد دنبال زیبایی ظاهر این دنیایید؟الان اونایی ک زیبان چی شدن!یه مشت بلاگر بدن نما بیخی من انقد آدم زشت هم دیدم شوهر پولدار لاکچری کردن😐🤦🏻‍♀️

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خدا به هر کسی هر چقدر داده همون قدر ازش باز خواست میکنه تو سوره زخرف گفته من اگه میدونستم مومنان کافر نمی شدم ناودون های خونه کفار رو از طلا میکردم که اونور چیزی از خدا نخوان بخاطر کار خوبی کردن اما شاید خدا ظرفیت در کسی پایین میدونه یا حتی برعکس دوس داره بنده ش اینطوری باشه همین طور که تو ماه مهمانی خدا گرسنگی بهت میده که بفهمی برای چی خلق شدی هدف از اومدنت چی بوده به مادیات برسی یا به خودش 

دنیا با این تفاوت هاش قشنگه اگه همه مثل هم بودن ک زیبا نبود مثال میگم  الان اگه همه حیوانات مثل هم بودن مثلا همه اهو بودن همه طوطی بودن خوب بود ب نظرت؟یا توگیاهان مثلا همه گل ها پتوس بودن بهتره ازداشته هامون لذت ببریم

عجب ...تو یکی که معتاد باشه و قیافش خیلی معمولی و ماهی ۹ تومن درآمد  خوشحال میشی عاشقت شده؟! ...

تو موزد اول خوشحال نمیشم ولی به خودم اجازه هم نمیدم بهش بگم فلان و....

مورد دوم برام پیش اومد یکی اومد سمتم که همه چی تموم بود داشتم بال درمیاوردم ولی تو همون هفته اول فهمیدم چه قدر آشغال و هول بود

یه مرد با حقوق نه تومن که از ته دل دوستت داره و برات میجنگه بهتز از پسریه که براش صرفا یه بازیچه ای...

امیدوارم یه نفر بیاد سمتت که هردوظ رو داشته باشه هم ذات درست هم پول

🌕🌔🌓🌒🌑

دنیا با این تفاوت هاش قشنگه اگه همه مثل هم بودن ک زیبا نبود مثال میگم  الان اگه همه حیوانات مثل ...

بحث همه ی شکل باشن نیست

مثلا یکی هست همه جاش قشنگه ولی چشماش خیلیییییییییییییی ریزه که اگه چشماش درشت بود زیباترین بود*میگن خدا میدونه به هر صورتی چی میاد دروغه*

زیبایی مهمه همه الآن منکرشن اگه مهم نبود 

وعده‌ی حوریه‌ی خوشگل نمیدادن 

رو زیبایی حوریه ها تاکید زیادی شده

ولی هیچ کدوم از ما طلبی از خدا نداریم که دنبال وصولش باشیم.

به فرض محال اگه هیچ حکمتی هم پشت تقسیم این خوبی‌ها نداشته باشه بازم ما طلبی نداریم ازش که بخوایم اعتراض کنیم...

فکر نکن من خودم همه چیز زندگیم اوکیه و مشکلی ندارم... اتفاقاً برعکس

ولی دنیا همینه. باید دیدت رو تغییر بدی⚘⚘

و به جای اعتراض هم درخواست کنی از خدا...

لایک کنید. حال می‌ده