2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم،شما توو تاپیک قبلیت گفتی۵۰درآمد داری واز سرمایه گذاریه،میتونم بپرسم روی چی سرمایه گذاری میکنی؟

من روی امکلاک رستوران کار های دیگه ای هم هست سرمایه گذاری میکنم ولی مثلا املاک که ماهیانه درآمد نداره خب. ولی باید خودت یه کاری را پیدا کنی از بقیه ایده بگیر نه تقلید

پزشک

50 تومن امروزه اصلا هم پول نیست یکم فکر کنی راحت 200 درآمد داری اگر وقت داشته باشید و 300 400 پول

پول رو دارم وهمچنین وقت.

یعنی توو خرید املاک رستوران سرمایه گذاری میکنید؟یا شریک میشید؟

پول رو دارم وهمچنین وقت. یعنی توو خرید املاک رستوران سرمایه گذاری میکنید؟یا شریک میشید؟

خب با پول کم که نمیشه چند ملک خرید پس شریکی کار میکنم وقتی فروش رفت ممکنه تکی بخرم. کلا متغیره. یکسری کسب و کار های اینستاگرامی هم دارم کلا باید پول زیاد دربیاری بعد چند برابر کتی

پزشک

آره متاهلم،یه میلیارد دارم. یعنی شما سودت از خریدو فروش ملکه؟فقط،هم توو کار خرید ملک رستورانی؟

نه😂😂😂😂 اینطور که پول ت همیشه خوابه. هر وقت پولم زیاد میشه ملک میخرم میفروشم شریک میشم میسازم بازسازی میکنم و.... 

پزشک