2777
2789
عنوان

بی بی چک

91 بازدید | 12 پست

سلام  

من این ماه بعد ۶ ماه از سقطم اولین ماهی هست که اقدام داشتم ۱۲ موعدم بود که نشدم البته سه دوره تاخیر ۱۵ تا ۲۰ روزه رو دارم 

۶ روز به موعدم تیتر دادم ۰بود دیروز بعدظهر و امروز صبح بی بی زدم دیروز رو کاملا مطمعنم منفی بود ولی امروزی رو فکر میکنم یه هالیه به شدت کمرنگ میبینم نمیدونم بازم توهم زدم یا نه 

کسی بوده با هاله ای که به زور دیده میشه باردار بوده باشه

من هم سقط داشتم 

سر اون بارداریم ۴ روز قبل از موعد، با دو تا خط پررنگ فهمیدم باردارم. 

دفعات دیگه که هاله دیدم، خبری نبود. 

کاملا درک می‌کنم شرایطتون رو 

ولی برای آرامش خودتون هم که شده به هاله ها دل نبدنین تا پرنگ بشن انشالله و استرس نداشته باشید. 

برای خودم هم خیلییی سخته ها 

ولی درستش اینه. 

میدونم که این استرس ها از عواملیه که جلوی بارداری رو میگیره. 

انشالله که به زودی مامان بشین❤️😍

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صبر کردن تو این شرایط واقعا سختههه

اره دقیقا. درکت می کنم‌ من ناباروری دارم و ۱۰ ساله چشم انتظار یه بی بی چک مثبتم.. حالا خداروشکر خواهرم ۴۰ روزه ازدواج کرده و یه ماهه بارداره... داشتم الان به این فک می کردم که یه بار هم حتی قسمت نشده یه بی بی چک هاله دار ببینم.. 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعید میدونم پررنگ بشن😔

شاید این بار پررنگ نشه 

ولی به زودی یه خط تی پررنگگگگ داد میزنه که دیگه زمان آرامشت به پایان رسیده!! دارم میام که خواب و خوراکتو تعطیل کنم😅❤️

انشالله که به زودی زودی این اتفاق بیافته🫶🏻

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

اره دقیقا. درکت می کنم‌ من ناباروری دارم و ۱۰ ساله چشم انتظار یه بی بی چک مثبتم.. حالا خداروشکر خواه ...

عزیزم بعضی موقع ها با قسمت نمیشه جنگید 

ببخشید این سوال رو میپرسم 

تا حالا به فکر بچه اوردن از بهزیستی نیفتادین؟من خودم خیلی بهش فکر میکنم خیلی

عزیزم بعضی موقع ها با قسمت نمیشه جنگید  ببخشید این سوال رو میپرسم  تا حالا به فکر بچه او ...

چرا خیلی بهش فکر کردم. شاید یه روز همین کار رو بکنم . باز میگم تا جایی که سنم اجازه بده تلاش می کنم خودم مادر بشم.. تا سن ۳۵، ۳۷ اگه دیدم خدا نمیخواد اون وقت اقدام می کنم. 

الان به همسرم بگم بریم بچه بیاریم راضیه..  اما من می ترسم.. می ترسم بچه بیارم و بگم زود تسلیم شدم می تونستم خودم مادر بشم‌‌ یا گاهی خسته بشم و بگم چرا اینکار رو کردم قبلا آزادانه زندگی می کردم.‌‌ یا خدایی نکرده با اون بچه رفتار بدی بکنم و بعدش عذاب وجدان بگیرم و زندگیم زهر بشه... 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40