2789
عنوان

کمممککککک

19 بازدید | 0 پست

فک کنم بابام بفهمه سیگار کشیدم اینطوری شد که منو داداشم داشتیم بحث قلیون اینا میکردیم و بعد من یهو گفتم متین سیگار کاکائویی خیلی خوبه بعد اون یهو مگه تو سیگار میکشی من نه نه اون بدو بدو تلفن برداشته بابا سارا فک کنم سیگار میکشه من اسمم ساراعه بعد بابام گفت اره فک کنم بچه راس میگه من اون روزی اومدم اتاقت بوی سیگار میداد من ۶ ماهی هست میکشم اوایل خب برا افسردگی بود ولی خب الانم بخاطر عادتی ک کردم میکشم من اصولا خیلی خیلی خیلی تو خونه تنهام و تو خونه میکشم بعد بابام گف از این ب بعد تو خونه دوربین میذارم منم گفتم خب بذار بابام فک میکنه یسری از فامیلامون دختراشون سیگاریه فک میکنه من میرم پیش اونا اینطوری شدم درحالیکه اونا اصن نمیدونن و من ۶ ماه دارم میکشم و این قضیه تازه نیست خدش باعث شد من وقتی مادر ندارم فقط اون تو زندگیمه و وقتی اونم هی زرتی زرتی ناراحتم کنه خب اینطوری میشه... توروخدا سرزنشم نکنید فقط راه حال بدید میخام به بابام بگم بابا ی توییتی تو اینستا بود ک سیگار طعم دار بعد من ب متین گفتم وای متین فک کنم کاکائوییش از همه بهتر بود از این ب بعد ک خواستم بکشم بیرون بعد از مدرسه میکشم تو خونه اصلا و به این متین کثافتم نباید اعتماد کرد ۱۰ سالشه ولی خب برادرای مردم همسن اینن خواهرشون میپچونه چیزی اتفاقا کمکشم میکنن وای بگید چیکار کنم