2777
2789
عنوان

خیانت

150 بازدید | 19 پست

من با یکی دوست بودم یه مدت طولانی نبودکمتر یه ماه ولی بهم گفت بایکی دیگه بوده وقتی اومده باهام بعدم ول کرد رفت باهمون الان این خیانت بدذاتی هست یا نه؟؟؟

بعد به منی که به دوست صمیمیم گفتم باهم بودیم البته اون خودش مشکوک شده بود ول نکردگفتم بهش حالا این طرف استوری تیکه دار میزاره که من بدذاتم و....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان اون بد ذاته یا تو؟ میفهمم چی‌میگی ولی متوجه نمیشم

میپرسم الان اون بدذات که خیانت کرده یا نه؟

بعد به من که به دوستم گفتم میگه بدذات میخوام بدونم کدوممون بدذاتیم

الان دوستت کیه؟ کی بد ذاته؟ من نفهمیدم چیشد فقط فهمیدم اون پسره واقعا ....الله اکبر!!

میخوام بدونم پسره که خیانت کرده بدذاته؟

بعد منی که به دوستم گفتم باهاش بودم میگه تو بدذاتی رفتی پشتم گفتی باهم بودیم 

میپرسم الان اون بدذات که خیانت کرده یا نه؟ بعد به من که به دوستم گفتم میگه بدذات میخوام بدونم کدومم ...

عزیزم اگه به اینجور دوستی نموندی و رفتی سراغ دیگری کارت خوب بوده

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
میخوام بدونم پسره که خیانت کرده بدذاته؟ بعد منی که به دوستم گفتم باهاش بودم میگه تو بدذاتی رفتی پشت ...

اره دیگه بد ذاته

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
وات د فااااز😐😐 عجب آدمیه ها بری*ن بهش بنظرم

والا دوستم بهش گفته من به دوستم اعتماد دارم میدونم راست گفته توهم میشناسم ولی حالا اگه دروغی گفته تو برو پیامش بده نگو بهم گفتی توچی دروغ نمیگه اینم خودش زده اون راه شمارش ندارم درصورتی که پیج من داشت ومیتونست پیام بده 

بهم گفته از دختره متنفرم ونمیخوام ببینمش وپیجمم یهو زد بلاک کرد

منم اصلا خوشم نمیاد برم باهاش حرف بزنم وگرنه میریدم بهش