2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مرد 😐

2756 بازدید | 61 پست

یعنی این ی هفته  خون منو کردن تو شیشه  هرجوری خاستن اذیت کردن ، قاچاق کرد، کلاه   برداری کرد انداخت سر ما با نقشه  ، اومد وسایلی ک روز عروسی ب پسرش داده بودو گرفت ،  بزور گرفتیم بردیم نزاشتیم طرف ازش شکایت کنه و جمعش کردیم !  چندین ساله ی ماشین تو حیاط ما داره  همینجوری افتاده فکنم جا پارک نداشتن اورده بودن انداخته بودن پارکینگ ما البت۶ خودشون با کلاه برداری وضعشون توپه    دیروز  اون ماشینو برد ،تازه گوشبشم افتاده بود تو جوب ایفون رو زد  گفت  گوشیم سوخت  و شوهرم براش رفت ی گوشی خرید گفت بابا فقط برو  ابرومونو همه جا بردی    خلاصه سه شب اسیرشون بودیم ک دیروز کلا قطع ارتباط کردیم   حالا صبح  برادر ناطنی شوهرم زنگ زده گفته بابات مرده  با همون پرایده ک ازینجا برده  تصادف کرده خرده ب تیربرق  و تو بیمارستان تموم کرده!!!!  خیلی بمن بدی کرد خیلی  ۶ سال از دستش تو عذاب بودم   هیچ کقتم جبران نکردم بدی هاشو خدایی  البته دیروز  ی اشتباهی کردم ولی شکرخدا  نگرفت! (دهنش خراب بود بهم فحش داد  گفت نهارتونو بکش ببرم منم حرصم گرفته بود شورش کردم دادم دست  چون تموم وقتی ک داشت میپخت گوشته هی مفگت بوی سگ مروه میاد و چون گوشتو تو گرفتی  بدرد نمیخوره و زن اینجوری و اونجوری .... ولی وقتی اون گوشی ک افتاده بود تو جوب  دم در اونم نبرده بود و نخرده بود شکرخدا  )   شوهرمم رفته امروز کفن و دفن ولی بهم گفت حق نداری بیای  چون بارداری  یموقع یچیزی میشه   .... ولی ناراحت بود شوهرم بلاخره باباشه  ولی  ی ایل از دستش اسایش نداشتن  بنده خدا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا دیگه پشت مرده حرف نزن 

شما باراداری یه فاتحه بخون و بگو خدا رحمت کنه !

شما میگی اون بده 

ولی رفتار های شما هم خوب نبوده که غذا شور کردی دادین دستش و منت میزازی سرش برای اینکه ماشین آورده گذاشته پارکینگ شما ،،،،

بلاخره پدر هم حقی داره گردن بچه هاش

بی خیال 

پس به درک واصل شده تبریک به تو تبریک به کل ایل

باید خوشحال باشم ولی نیستم  کلا ی باباش مونده بود از خانواده  ی شوهرم  ک مرد  میدکنی اینم دست خودش نبود  زنی ک بعدا گرفت جادوگر بود  

خدارحمتش کنه مرگش یادش رفته بوده!خیلیااینجورین هرظلمی میکنن خیال میکنن جاودانه میمونن اگه انسان هرروزیادروزی بیفته ک بالاخره کفنش میکنن هیچ گاه اینجوری بارندگی کسی بازی نمیکنه ودل نمیشکنه

Dunyada olumden baskasi yalan
باید خوشحال باشم ولی نیستم  کلا ی باباش مونده بود از خانواده  ی شوهرم  ک مرد  می ...

طبیعیه.

چند وقت بعد که داغش سرد بشه خوشحال میشی 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حالا دیگه پست مرده حرف نزن  شما باراداری یه فاتحه بخون و بگو خدا رحمت کنه ! شما میگی اون ب ...

ن منت نیس ک دارم توضیح میدم من هرگاری کرد احترامشو گزفتم  ولی واقعا شورشو دراورده بود   دیروز تاپیک زدم گفتم غذا شور دارم دستش    چون پدرشوهرمو میشناسن گفتن خوب گردی  ولی من عذاب وجدان داشتم!!!!  خدا بیامرز خیلی اذیتم کرد  یعنی  ادم نمونده بود ک بهش توهین نکرده باشه  خیلی دروغگو بود.. خیلی چک داشت خیلی کلاه برداری کرد  خیلی زندگی ها خراب کرد    کاش بدونیم اخر همه چیز مردنه 

خدارحمتش کنه مرگش یادش رفته بوده!خیلیااینجورین هرظلمی میکنن خیال میکنن جاودانه میمونن اگه انسان هررو ...

اومد ماشین منو برد کلاه برداری کرد انداخت سر من گفت بمن چ! از من شکایت کردن ابروم رفت  اخرش طرف گفت ن این پیرمرد اومده بود   من خر ماشینمو داده بودم دستش  طرفم از شماره پلاک شکایت کرده بود  با بدبختی پولشو دادیم  ک شکایتشو پس بگیره  نمیداد ک!!!   هی بمن میگفت طرف حتما زیرش خابیدی ک میگی پولشو پس بده    هی هزارتا حرف بمن زد  

کمی مهربون باشیم!!

دل م میگیره وقتی این جورتاپیک هارومیبینم!!

چ جوری از مرگ دیگران خوشحال میشین اخه!! 

اون از دیروز ی عده از مرگ‌هم وطنان شون خوشحال بودن این م ازامروز!! انسانیت کجارفته اخه!!

استارتر پاشو ی جز قران برای ارامش روح ش بخون و فاتحه بفرست،،انشاءالله خدا از سرتقصیرات همه بگذره خدا رحمت شون کنه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........