2777
2789

بااجازه استارتردوستان ختم دسته جمعی گذاشتم داخل ایتا بعضی ازدوستان تقضا داشتند ختم ها اینجا هم بزارم تاراحت تر شرکت کنند منم اینجا دوباره ختم ها میزارم هم داخل ایتا گروه ختم هست هم اینجا از۱۶شروع میکنیم تا۲۵ بهمن میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل(ع)خیلیا بودن حاجت گرفتن به دلیل اینکه افراد واسه هم دعا کردن زودتر مستجاب شده خیلیا بعدچندماه حاجت گرفتندبعضیا بهتر از حاجت خودشون گرفتن پس دعای غیر مستجاب نداریم ..خوشحال میشم شرکت کنید هم دوستاتونو تگ کنید.ناامیدا با امیدواری کامل بیان بهتون یاد میدم چجوری دعا کنید وحاجت بگیرید ممنون التماس دعا لینگ گروه ایتا روهم میزارم اینجا هم میتونید نام نویسی کنید...
https://www.ninisite.com/discussion/topic/12748656/معجزات-حضرت-ابوالفضلع

جانان دربند توام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااجازه استارتردوستان ختم دسته جمعی گذاشتم داخل ایتا بعضی ازدوستان تقضا داشتند ختم ها اینجا هم بزارم ...

اما من خیلی دوستشون دارم بیشتر داشتم همچنان دارم و دعا کردم ولی .....

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
اما من خیلی دوستشون دارم بیشتر داشتم همچنان دارم و دعا کردم ولی .....

منم دارم ولی فقط با دعا میتونم برسم شماهم تشریف بیار خوشحال میشم انشاالله بتونیم به شوهرتبدیل کنیم😂😂

جانان دربند توام😍
منم دارم ولی فقط با دعا میتونم برسم شماهم تشریف بیار خوشحال میشم انشاالله بتونیم به شوهرتبدیل کنیم😂 ...

ببخشید منظور من حضرت ابا الفضل بود !!!

عزیزم من فک کردم طرف مقابلتو میگی😂😂یه بار دیگه اعتمادکن گلم

وقتی شرکت میکنم نظم چله رو نمیتونم رعایت کنم ولی ۴۰ تا میخونم یا یکی دو تا بیشتر در ضمن من از این طور روابط خوشم نمیاد نگید لطفا فقط حضرت عباس رو مرد میدونم و هر چند در جایگاه توصیه نیستم ولی میخوام بگم برای یک پسر چله واقعا اشتباه هست مخصوصا اگر روابط غلط و به دور از محبت معمولی و همراه با حیا هست💙

بااجازه استارتردوستان ختم دسته جمعی گذاشتم داخل ایتا بعضی ازدوستان تقضا داشتند ختم ها اینجا هم بزارم ...

خلاصه اگر دعا کردید من رو به یاد داشته باشید دیگه دلم شکسته از همه🥺😭

قبول باشه💙😔