2777
2789
عنوان

معده درد

58 بازدید | 11 پست

بچه ها من سه روزه معده درد شدید دارم حته نفس میکشم قفسه سینه ام درد میکنه ونفخ شدید که نمیتونم دفع کنم یبوستم گرفتم از چیه سه روزه افتادم کف خونه از دلپیچه ودرد 

عزیزم ببین اگه،زخم معده داری

دمنوش زنجبیل خوبت میکنه

اگه دورازجون خیلی خیلی خیلی شدیده بگو تا یه چیز دیگه بهت بدم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین اگه،زخم معده داری دمنوش زنجبیل خوبت میکنه اگه دورازجون خیلی خیلی خیلی شدیده بگو تا یه چ ...

روزه اول خیلی شدید بود اما الان فقط نفخ دارم حس میکنم ببخشیدا تو شکمم باد شدید راه میره ولی نمیتونم دفع کنم

سه روزه افتادی دکتر نرفتی ؟؟پاشو برو دکتر شاید مسموم شدی چون مشکلات معده یهویی نیست

عزیزم ۳بار رفتم دکتر ولی انگار ن انگار مسکن میزنن با چندتا قرص هیچکدوم نمیگن مشکل چیه

روزه اول خیلی شدید بود اما الان فقط نفخ دارم حس میکنم ببخشیدا تو شکمم باد شدید راه میره ولی نمیتونم ...

ببین این نفخه

سعی کن فعلا حبوبات نخوری

و برو دکتر

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
روزه اول خیلی شدید بود اما الان فقط نفخ دارم حس میکنم ببخشیدا تو شکمم باد شدید راه میره ولی نمیتونم ...

او تو مسموم شدی اگر یبوست نیستی چوب نعنا دم کن بخور ضدعفونی کنه اگر یبوستی یک چیزی بخور دفعت بیشتر بشه