2777
2789
عنوان

باردارا کمک

95 بازدید | 9 پست

باردارم هفته 7، تو دستمال توالت اندازه دوتا سر سوزن خون دیدم خطرناکه؟

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
خون تازه بود؟ بهتره بری دکتر. شیاف استفاده میکنی؟ استراحت کن شاید هماتوم داری 

من دیر دیدم تقریبا خشک شده بود. ن شیاف استفاده نمیکنم، هماتوم هم ندارم تو سنوگرافی بهم گفتن... 

یک ساعت دیگه میرم اورژانس 

بعد از اون دوبار رفتم دستشویی هیچی نبود ولی، بازم ممکنه خطرناک باشه

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیر دیدم تقریبا خشک شده بود. ن شیاف استفاده نمیکنم، هماتوم هم ندارم تو سنوگرافی بهم گفتن...  ...

برو حتما خیالت راحت میشه احتمالا بهت شیاف بده. ن عزیزم خیلی از خانما تو بارداری گاهی اینجوری میشن اما باید رعایت کنی استراحت کن شیاف بزاری و نزدیکی نداشته باشی انشاالله خوب میشه

برو حتما خیالت راحت میشه احتمالا بهت شیاف بده. ن عزیزم خیلی از خانما تو بارداری گاهی اینجوری میشن ام ...

ممنونم عزیزم 

من دیر دیدم تقریبا خشک شده بود. ن شیاف استفاده نمیکنم، هماتوم هم ندارم تو سنوگرافی بهم گفتن...  ...

من تو هر دو بارداریم همین حدود هفته های 8و9 اینطوری شدم. 

وقتی خودمو با دستمال خشک کرذم یه نقطه ی کوچولو دیدم. خونش قرمز هم نبود. نارنجی پررنگ بود. 

دو سه روز پشت سر هم تکرار شد، بعد خوب شد. دکتر رفتم گفت اشکالی نداره. 

تا سه روز تقریبا روزی دو سه بار میدیدم بعد دسشویی. خیلی کم بود. 

دل‌درد نداشتم. 

دقیقا منم هفته۷ که بودم سه روز لکه بینی داشتم البته خون تازه و روشن نبود قهوه ای بود .شیاف استفاده کردم .انشالله شماهم طوری نیس نگران نباش

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

من تو هر دو بارداریم همین حدود هفته های 8و9 اینطوری شدم.  وقتی خودمو با دستمال خشک کرذم یه نقط ...

ممنونم خیالمو راحت کردی 

دقیقا منم هفته۷ که بودم سه روز لکه بینی داشتم البته خون تازه و روشن نبود قهوه ای بود .شیاف استفاده ک ...

ممنونم عزیزم