2821
2789
عنوان

مادر شوهرم

350 بازدید | 20 پست

دیروز مادر شوهرم گفت همه واسه مادرشون کادو گل شیرینی خریدن اما کسی ب من ی تبریکم نگفت منظورش پسراش بود من بهش تبریک گفتم بخدا قسم نه من نه شوهرم کارتامون خالی بود حتی ۵۰ تومنم نداشتیم چند روز پیش چک داشتیم تازه قرضم کردیم الان میگم کاش دیروز. از جای قرض میکردم واسش ی کیک میخریدم  خیلی واسش ناراحت شدم دلم سوخت واسش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه کیک خونگی بپز بگو من گذاشتخ بودم واسه امشب چون دیروز مریض بودم مگه میشه یادمون بره خلاصه دلشو بدست بیار

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

منم پارسال نداشتم هیچی ندادم خوب وقتی نیست از کجا بیاری باز امسال داشتم یه مقدار پول تو پاکت دادم 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

بدبخت چه پسرای بی عرضه ای داره  تقصیر تو هم نیست که عذاب وجدان داری

بی عرضه نیستن هر سال بهش کادو دادن ولی امسال هیچ کدوم از پسراش یادشون نبود حتی شوهرمنم یادش نبود

هیچی نگفت 

نه بنده خدا چیزیم بگیریم قبول نمیکنه یا دوبرابرشو پس میده کلا توقعی نداره

(من خودم قصدم بود بگیرم حقیقتا چندباریم به همسرم گفتم ولی توجهی نکرد)

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز