زنگزدم به مامانم رفتم خونشون همسرمم از سرکارش رفت خونه کادو ها رو برداشت و اومد اونجا یه دسته گل خیلی قشنگم واسه مامانم خریده بود بعد من گفت گل شما خونست منم خیلی خوشحال شدم کفتم حتما دوتا یه شکل خریده چون خیلی از گله خوشم اومد حالا اومدم خونه نه بغلی نه ماچی نه هیچی میگم گلم کوپس میگه تو یخچال همون لحظه که در بخچالو وا کردم سر یه موضوع دیگه حرفمون شد اصلا گله خیلی زشته هم گلدونش هم خودش من واقعا از گل مامانم خوشم اومد احساس میکنم از مجبوری خریده چون هم باهام بحث کرد هم اومدیم خونه نه تبریکی نه چیزی انگار گلو واسه یخچال خریده کادو هم که فقط واسه مامانشو مامانم خرید منم که هیچی واقعا اعصابم خورده و بهم بر خورده مکرد حالا اومدیم خونه میرفت گلو میاورد میداد بهم تازه بحثم که راه انداخت واقعا نمیدونم چحوری براش توضیح بدم که از این موضوع دلخورم جون زرتی میگه تو قدرنشناسی نمک نشناسی و از این حرفا اصلا درک نمیکنه
این روزا باید محتاط عمل کرد ،ب هر حال تو هم روز مرد برا پدر ها پیرهن بگیر برا شوهرت جوراب اونم بگو رو اپن کذاشتم ببرو بردار
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این روزا باید محتاط عمل کرد ،ب هر حال تو هم روز مرد برا پدر ها پیرهن بگیر برا شوهرت جوراب اونم ...
واقعا بهم برخورد گفت تو بخچاله !! من هرسال همه ی مناسبتا کادو میدم حتی شده از زیر سنگ جور میکنم نمیذارم بدون کادو بگذره ،حالا کلا که کادو مهم نیست همون گلو باید میداد بهم دیگه🫤
عزیزم همینکه برای مادرت گل و هدیه خریده نشونه عشق و احترام به شماست تو باید خوشحال باشی که برای مادرت ارزش قایل شده گل قشنگ خریده برای خودتم که گل خریده حالا سلیقت نبوده تقصیر اون بنده خدا نیست که.
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
عزیزم همینکه برای مادرت گل و هدیه خریده نشونه عشق و احترام به شماست تو باید خوشحال باشی که برای مادر ...
اره درسته دستش درد نکنه اتفاقا بابت اینکه گل خریده برای مامانم کلی ازش تشکر کردم ولی برای گل من باید بگه تو یخچاله؟نیاید بیاره بده بهم؟اصلا باید امشب باهام بحث کنه؟نباید لااقل بغلم کنه؟
اره درسته دستش درد نکنه اتفاقا بابت اینکه گل خریده برای مامانم کلی ازش تشکر کردم ولی برای ...
نمیدونم چرا گلو گذاشته تو یخچال شاید خواسته سورپرایز بشی یا عقلش نرسیده فکر کرده تو یخچال پلاسیده نمیشه بعد شما تا دیدی گل تو یخچاله ناراحت شدی دیگه نشده بغلت کنه و تبریک بگه اگه شما ناراحت نمیشدی و با شادی ازش تشکر میکردی شاید به بوس و بغلم میرسید😁
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤