2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

172 بازدید | 10 پست

مادرشوهرم خانواده شوهرشو گذاشته کنار . با مادرشوهر پیرش رفت و آمد نداره هر سه سال یکبار می‌ره پیشش. فقط خانواده خودش . حتی الان با پسراش با سیاست رفتار می‌کنه یعنی حتی اگه کاری براش نکنه پسرش به پسر دیگه ش تعریف می‌کنه کرده بعد الان بین برادرا دلخوری پیش آمده فاصله پیش آمده . 

خلاصه من سخت نمی‌گیرم بخاطر شوهرم دارم میرم ولی دیر به دیر چون به من خیلی بی اعتنایی و بی احترامی میکنن. ولی حرف نمی‌زنم سکوتم . 

پسراش الان دیر به دیر میرن پیشش 

خلاصه میگم نکنه پسر منم از من فاصله بگیره . بزرگ شه پیشم نیاد 

صادق و رو راست باش، سیاست منفی و موذی گری نداشته باش قطعا ترکت نمیکنن

سعی میکنم . رفتارمادر شوهرم یکم اذیتم می‌کنه دارم سعی میکنم سخت نگیرم ولی وقتی میبینم با سیاسته اعصابم خورد میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی میکنم . رفتارمادر شوهرم یکم اذیتم می‌کنه دارم سعی میکنم سخت نگیرم ولی وقتی میبینم با سیاسته اعصا ...

نه منظورم بود تو مادرشوهری با این ویژگی ها باش که بچه هات ترکت نکنن

مادرشوهرت اگر قلبا ادم درستی بود تو محبتاش صادق بود و سیاست نداش ترکش نمیکردن

چشم به راه...

عزیزم بستگی داره به خودت که چطوری در آینده با پسرت و عروست رفتار کنی. 

منم مثل شما مادرشوهرم با خانواده شوهرش رفت و آمد نمیکنه. و نهایت بی احترامی به من که فقط دو سال عروس اون خانواده شدم هم خودش و هم دخترانش کردند الان من که اصلا ارتباطی باهاشون ندارم و همسرم هم ارتباط نداره. 

پس باید روی عزت نفسم و اعتماد بنفسم کار کنم

بله حتما. احترام باید متقابل باشه. من تا یک سال و نیم احترام نگه داشتم امااا اونا با این که من حامله بودم بازم بهم بی احترامی میکردن طوری شد که من به خاطر کار زشتی که انجام دادن به قدری حرص و جوش خوردم که تو ماه هشتم پنج روز بیمارستان بستری شدم دیگه منم از اون به بعد جواب هر بی احترامی رو دادم دیگه از حد گذشتن و منم دیگه قطع ارتباط کردم. 

بله حتما. احترام باید متقابل باشه. من تا یک سال و نیم احترام نگه داشتم امااا اونا با این که من حامله ...

ببین برای من زیر زیرکانه انجام میدن جلوی شوهرم باهام حرف میزنن وقتی شوهرم نیست اصلا تحویل نمیگیرن. به خاله ها و دایی های همسرم همش میگه ما براش کاری نمی‌کنیم غیبتمون رو می‌کنه .بااینکه ما همیشه هستیم 

دیگه خود همسر شما باید تذکر بده که حرکتش زشته که جلوی فک و فامیل غیبتشو می‌کنه و به زنش بی احترامی نکنن، با مادرش که تعارف نداره. 

اگه همسرتون پشتتون هست که خوبه اگر هم نیست و پشت مادرشه و هر چی و هر کاری مادرش انجام بده چشم پوشی کنه فقط این جور ادما رو باید تحمل کرد.