2777
2789
عنوان

شوهربیشعور

230 بازدید | 14 پست

امشب رفتیم خونه مامانش شام مرغ درست کرده بودن شوهر بیشعور منم میدونه من سینه مرغ دوست ندارم واغلب اوقات اون سینه مرغ میخوره وبخاطر همین که میدونن اون سینه میخوره دوتا بشقاب یکی رون ویکی سینه جلومون گذاشتن و تا دوسه قاشق خوردم کل رون مرغ رو خورد منم ناراحت شدم ونشستم کنار اصلا عین خیالشم نبود تاته غذاش رو خورد و اصلا انگاری هیچ اتفاقی نیوفتاده خیلی ازش عصبی وناراحتم نمیدونم چطوری تلافیش رو سرش در بیارم بنظرتون چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سینه نده بهش تا ی مدت

🤣🤣

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

به خاطر یه رون مرغ دریای خون راه ننداز شاید گشنه اش بوده حواسش نبوده یا اصلا دلش خواسته رون بخوره نه ...

حواسش هست همیشه کارش همینه هرچی باب میلش باشه اصلا نمیگه زنم هست دوتا بچهام هستن همشو میخوره آخر که میگم چرا همشو خوردی میگه شمام باید میخوردین مگه من جلوتون گرفتم