2777
2789
عنوان

کاش اینستامو نصب نمیکردم

444 بازدید | 18 پست

اینستامو پاک کرده بودم دلم اروم بگیره یکم ارامش داشته باشم بخدا قسم از بس دوستم گف وصل کن وصل کن چند وقته پست نفرستادیم برای هم وصل کردم کاش وصل نمیکردم اومدم یه ایدی سرچ کنم تا زدم Nدیدم دومین پیج از اونه اما عکس پروفایلش دونفرهه😔عینک دودی زده بود کنار یک دختر وایستاده بود فهمیدم عقد کرده کاش وصل نمیکردم کاش چیزی سرچ نمیکردم💔😔خداکنه خوشبخت بشن

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میری پیگیر میشی اخه 😔

من اصلا یه ایدی دیگه میخواستم سرچ کنم که اون اولشNبود شبیه ایدی اون بعد پیجش برام اومد

چی شد کات کردید ؟

سر لجبازی سر حرفای خاله زنکی که بعدش فهمیدم همش دروغ بود میخواستن رابطمونو بهم بزنن

الهی عزیزم ایشالا ک دلت اروم بگیره نمیشه بهش فکر نکرد درکت میکنم چند وقته کات کردین و چرا؟

۳ماهی میشه نمیدونم چطور تو این ۳ ماه وقت کرد

عزیزم بیخیال واقعا میدونم سخته اما چیزیه که دیگه تموم شده 

واسه اینکه اون آیدی دیگه نیاد هروقت حرف N سرچ کنی میاد 

به نظرم پیجت رو کلا عوض کن تا دیگه نبینیش 

یا که کلا بلاک کن اونو تا دیگه هرچی سرچ زدی نیاد پیج اونو 

نامزد کرده که کرده تو خوشبختی خودت رو بچسب، اگر مال هم بودین که جدا نمیشدین از هم 

خدا یکی بهتر واست گذاشته خوده من تجربشو دارم 😍 مطمئن باش که همینه 

اینم همیشه تو زندگیت بدون اون چیزی که میاد قطعا بهتر از اون چیزی هست که رفته

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
منم برهمین وصل نمیکنم..میترسم نتونم تحمل کنم

میگه دیگه عالم بی خبری را به دو عالم ندهم

پاک میکنم و دیگه هیچ وقت وصل نمیکنم این من بودم بخاطرش حرف شنیدم و هزارتا بلا سر اومد هزار نفر فرستاد پیوی من ببینه من پا میدم یا نه ولی چیکار کنم دل بی صاحبم.....

برای منم روز عید غدیر عقد کرد ۵ ماه گذشته هنوز حالم بده  درحدی که یکی تو خیابون بوی عطرشو میدا ...

💔💔💔بمیرم برا دلت

عزیزم بیخیال واقعا میدونم سخته اما چیزیه که دیگه تموم شده  واسه اینکه اون آیدی دیگه نیاد هروقت ...

خداکنه همینطور باشه اون اونجا با همسرش خوش و خرم من بهش فکر میکنم ولی اون لحظه ای به فکر من نیس هزار نفر رو فرستادپیوی من ببینه پا میدم یا نه هی امتحانم میکرد دختره رو دیدم صورت استخونی لاغری داشت ولی خیلی به همدیگه میومدن