2777
2789

یعنی داداشت هنوز دنیا نیومده؟

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ حالب، چن سالته داداش دار ميشي؟  من ١٧ سالم بود خدا به داداش چش گنده ي بور بهم داد با لب قلوه ...

اول بگو این چه اسمیه گذاشتی فکر کردم ازراعیلی اومدی تعلیقم کنی نوشتی تعلیق قلبم گرفت گفتم آخ چه بی گناه تعلیق شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 . من۲۰سالمه . موقعی که من ۴۰ سالمه ملوسه داداشیش۲۰سالشه😍 . 

جدی😍😍😍خداحفظش کنه واستون. دعا کن ملوس کوچولوی منم بور و جذاب باشه مثل داداشت😍😍😍😍

https://harfeto.timefriend.net/17041457413646
اول بگو این چه اسمیه گذاشتی فکر کردم ازراعیلی اومدی تعلیقم کنی نوشتی تعلیق قلبم گرفت گفتم آخ چه بی گ ...

😂😂😂😂 نه بابا نترس تعليق شدم قبلا خودمم از اون عزارئيل ها ميترسم 😂

انشالا خدا داداش سالم وسلامت بهت ميده زير سايه پدر مادرش قد ميكشه به بخوشي انشالا

فداي داداشم بشم ديگ بزرگ شده اينقد هواي مادرمو داره... من ازشون دورم دوساله نديدمش  امروز روز مادر بوده رفته هم از طرف كن هم از طرف هودش مادرمو بوسيده . مامانم ميگف گيرداده بود ك چي دوس داري برات بگيرم 😂 

راستي تاپيك قبلت رو خوندم مامانت رو لطفا حتما حتما ببر مركز شهر و به بيمارستان خوب با دكتر خوب بستري كن يكي دو روز قبل زايمانش 

من مادرمو خدا بهمون داد ، گوش نگرف بره بيمارستان بستري شه ،  داداشم خفه شده بود مامانمم كلا بدنش سياه شده بود موقع زايمان ، مامايي ك زايمان انجام داده بود كار بلد نبود ، مادر منم دقيق سنش ٤٢بود فك كنم 

انشالا ك مادرت زايمان بي خطري داشته باشه و داداش كوچولوتو بغل كني ب خوشي ❤️ نگران نباش ب خودت هم استرس نده 

….

نوچ تو راهه . هر شب میاد به خوابم😍😍😍

ایشالاه برسه هر چه زودتر😂

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

😂😂😂😂 نه بابا نترس تعليق شدم قبلا خودمم از اون عزارئيل ها ميترسم 😂 انشالا خدا داداش سالم وسلامت ...

اخ دیدی چه یهویی ادمو بی دلیل تعلیق میکنن🥲🥲🥲🥲😂😂😂سلامت باشی ممنون و متشکرم همچنین تک تک عزیزانت 

خداحفظش کنه واستون انشاالله همیشه تنش سالم و در آینده ای نزدیک کت شلوار دامادی تنش کنید😍😍😍😍به این میگن یه داداش عالی😍😍هزار ماشاالله بهش🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

میبریمش بهترین بیمارستان استان حتما . بخاطر سلامتی هرکدوم از عزیزانم پدرم حاضره کل املاک شو بفروشه یکجا . حتما حتما میبریمش بهترین بیمارستان مرکز استان . یه بیمارستان شخصیه و خیلی معروفه تو کل استانمون . یا خدا خدا رحم کرده بهش والا . نه من اگه بخوان حرف گوش نگیرن پیله میکنم بهشون ناجور . بخدا چنان میترسم واسش . توکل به خدای یکتا . ممنون و متشکرممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍سلامت باشید خودتو خانواده محترم . چشم اگه بتونم حتما

اخ دیدی چه یهویی ادمو بی دلیل تعلیق میکنن🥲🥲🥲🥲😂😂😂سلامت باشی ممنون و متشکرم همچنین تک تک عزیزان ...

واااي خدايا چ ذوقي داريييي اي خداا شايد باورتون نشع ولي واقعا با ذوقت منم ذوق كردم خدايي 😂😂 اصلا حس ميكنم داداشم بزرگ شه هم سن شما چ كيفي ميده همچين مث شما زبون بريزه 😂😂 الان تازه شده ١٢ سالش از همين الانم زبون ريختنا محبتاش شرو شده ، به لحظه حس كردم خود برادرم هستين بزرگ شدين 😂😅 اخه طعم برادر بزرگ داشتن  نچشيدم  😂 سلامت باشين خودتون و خانوادتون همگي انشالا 

….

واااي خدايا چ ذوقي داريييي اي خداا شايد باورتون نشع ولي واقعا با ذوقت منم ذوق كردم خدايي 😂😂 اصلا ح ...

خب منو هم میتونی داداش خودت بدونی اگه قابل باشم😊😊

سلامت باشی خیلی خیلی ممنونم . یه چیزی شنیدم اعصابم ریخت بهم...

خب منو هم میتونی داداش خودت بدونی اگه قابل باشم😊😊 سلامت باشی خیلی خیلی ممنونم . یه چیزی شنیدم اعص ...

انشالا نميشه سلامت و سرزنده باشين

اي بابا ،اشكال نداره سعي كن خودتو اروم كني  حرفا بقيه هس ديگ.... فقط بايد بدونيم چجوري باهاشون برخورد كنيم زيادي روس روحيات اثر نذاره 

….

انشالا نميشه سلامت و سرزنده باشين اي بابا ،اشكال نداره سعي كن خودتو اروم كني  حرفا بقيه هس ديگ ...

ممنونم سلامت باشی همچنین . نه یه خبر شنیدم یه جوری شدم...یه خبر کلی...نه این یه چیز کلی هست...