2777
2789
عنوان

خیاط خانومای خوشگل فقط بیان

213 بازدید | 12 پست

سلام خوشگلا شبتون به خیر.من‌متریک اموزش دیدم ولی راضی نبودم.الان دوباره دلم میخادکلاس برم وی الگوی بی نقص وتمیزیادبگیرم متومولر خوبه؟؟؟تنخورش؟؟؟راضین؟سخته؟؟؟

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
ببینید کلا اکثر آموزشگاه ها همون قدر میگیرن مثل من کتاب خیاطی بگیر بعد با ویدیو های آموزشی یادبگیر

ازه خب نرخ همونه.اما من خیاطی ک نمیخام یادبگیرم فقط رسم الگوشومیخام .دوختام همه عالیوتمیزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید کلا اکثر آموزشگاه ها همون قدر میگیرن مثل من کتاب خیاطی بگیر بعد با ویدیو های آموزشی یادبگیر

شماالان کتاب مولر گرفتی؟

من ۴ ماه رفتم پیش یه خیاطی ۱۱ سال پیش خنگ بازی در آووردم،نتونستم چیزی زیاد یاد بگیرم

الان ک انقد اینستا اموزش دارع یکم بدونی چیکاربایدکنی تمومه.انواع لباساوطراحیارو از پسش برمیای

من ۴ ماه رفتم پیش یه خیاطی ۱۱ سال پیش خنگ بازی در آووردم،نتونستم چیزی زیاد یاد بگیرم

من تو اینستا با پیج خانم منیر امیری فرد آشنا شدم،و کتاب شون رو از سایت سفارش دادم،و الان از روش دارم،یواش یواش یاد میگیرم

من خیلی علاقه دارم جوری که تن یه کسی لباس ببینم زود اونو توی مغزم الگو کشی انجام میدم،ولی الگو هام ا ...

،موفق باشی عزیزم

من تو روبیکا با کلی فیلمه رایگان دارم یاد میگیرم 

دوره هاش هم ارزونه ۲۰ امن تا ۱۵۰ اینا واقعا به حضوری میرزع

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من تو روبیکا با کلی فیلمه رایگان دارم یاد میگیرم  دوره هاش هم ارزونه ۲۰ امن تا ۱۵۰ اینا واقعا ...

الگوی مولر؟؟؟میشه بمنم لینک بدی عزیزم

الگوی مولر؟؟؟میشه بمنم لینک بدی عزیزم

نمیدونم چی هست ولی هر چی بخواد اموزش ۶ست

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

تو روبیکا بهم پیام بده 

Salam9669

چن تا کانال رایگانه