2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من فقط خواستم یه تبریک بگه که نگفت هیچ حتی مریض بودم داشتم میمردم حداقل یه احوالمم نپرسید😞خدا مردا بد رو  لعنتتتت کنه الهی ،مرد خوب نعمته بخدا که خدا بمن یه شغالشو داد

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 
من فقط خواستم یه تبریک بگه که نگفت هیچ حتی مریض بودم داشتم میمردم حداقل یه احوالمم نپرسید😞خدا مردا ...

عزیزمممم❤

خیلی از مردا بلد نیستن واقعا 

ما هیچکدوم بهم تبریک نمیگیم

ما فقط تولد و عیدا رو تبریک میگیم و کادو میدیم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
عزیزمممم❤ خیلی از مردا بلد نیستن واقعا  ما هیچکدوم بهم تبریک نمیگیم ما فقط تولد و عیدا رو تب ...

چرا اتفاقا خوب بلده 😔ولی واسه خواهر و مادرش 

تبریک نگفت هیچ مریض بودم حتی نپرسید چته ،خودم گفت برو واسم ژلوفن بخر

👎🏻

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

چرا اتفاقا خوب بلده 😔ولی واسه خواهر و مادرش  تبریک نگفت هیچ مریض بودم حتی نپرسید چته ،خودم گف ...

عزیزم من نمیتونم درست راهنماییت کنم 

ایشالا خدا مشکلتو حل کنه 

تنها چیزی ک میتونم بهت بگم اول اینکه توکل کن و بخواه 

دوم اینکه زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاوره رایگان حرف بزن باهاشون❤

مرسی عزیز ❤️

خواهش میکنم گلم 

مشاور قطعا میتونه یه راه درست نشونت بده

حداقلش اینه که تو تلاشتو میکنی

آدمی که تلاش میکنه میرسه

خواهش میکنم گلم  مشاور قطعا میتونه یه راه درست نشونت بده حداقلش اینه که تو تلاشتو میکنی آدمی ...

تلاس های خیلیییی زیادی کردم از مشاوره تا بزرگتر تا دادگاه و زبون ریختن محبت کردن از خودم گذشتم از نذر و دعا ولی ذات بد هیچوقت درست نمیشه  خیلییی ناامیدم 

خانوم فاطمه زهرا دستمو بگیره بهم صبر بده  تحمل کنن بخاطر پسرم 

خواهش میکنم گلم  مشاور قطعا میتونه یه راه درست نشونت بده حداقلش اینه که تو تلاشتو میکنی آدمی ...

تلاس های خیلیییی زیادی کردم از مشاوره تا بزرگتر تا دادگاه و زبون ریختن محبت کردن از خودم گذشتم از نذر و دعا ولی ذات بد هیچوقت درست نمیشه  خیلییی ناامیدم 

خانوم فاطمه زهرا دستمو بگیره بهم صبر بده  تحمل کنم بخاطر پسرم