2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر و کودک در طب سنتی: 💠🔹🔹💠🔹🔹💠 علایم جنین دختر و پسر در خصوص شناختن جنین که پسر یا دختر است (از کتاب ذخیره خوارزمشاهی) و در رحم سمت چپ فرزند دختر باشد و اگر از سوی چپ مرد در رحم به سمت راست افتد فرزند دختر میشود اما مردخوی میشود و اگر از سوی راست مرد در رحم به سمت چپ افتد فرزند پسر میشود اما با محبت ⚡️و نیز گفته اند اگر جماع بعد از پاکی از حیض باشد فرزند پسر میشود و آگر پنج روز بگذرد هم پسر میشود و از پنج روز تا هشت روز دختر میشود و از پس هشتم تا روز یازدهم پسر میشود 💥 باید دانست که هر زنی که پسر باردار باشد نیکو رنگ تر و پاکیزه تر و بانشاط تر و جلدتر از آن باشد که فرزند دختر باردار باشد و آرزوهای به او منِش گشتن و همه اَعراض بد کمتر باشد و پسر سمت راست جنبد از بهرآن معنی که پیش تر یاد شده است و نخست نشان آبستنی در پستان راست پدید آید و شیراز به قوام تر باشد و اگر قطره شیر او بر آینه چکانند و در آفتاب گذارند همچون قطره جیوه یا دانه مروارید نماید و رنگ سر پستان او به سرخی گراید نه به س یاهی و نبض دست راست ممتَلی تر و متواتر تر باشد و هرگاه که ایستاده باشد و حرکت خواهد کرد نخست پای راست حرکت دهدهرگاه که برخواهد خاست اعتماد بردست راست کند 💥و حرکت های چشم راست او زودتر باشد و پسر پس از سه ماه جنبیدن، دختر ازبعد از چهار ماه، 💥زنی که به دختر باردار است هم بر خلاف آن باشد که پسر باردار است اما اگر پسر نیز ضعیف و بدحال باشد احوال مادر همچون احوال آن است که دختر باردار است و بدتر و ازجمله تدابیری که بدان معلوم توان کرد که بچه در شکم پسر است یا دختر آن است که زراوند را بکوبند و به انگبین مخلوط کنند و پشم پاره سبز بخویشتن بردارند بامداد ناشتا تا وقت نماز پیشین نگاه دارند و هیچ نخورند اگر آب دهان او شیرین شود بچه پسر است و اگر تلخ باشد دختر است اگر طعمی پدید نیاید نشان آن باشد که آبستن نیست . @mktebesonati  💠🔹🔹💠🔹🔹💠🔹🔹💠🔹🔹💠🔹
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
از هفته یازدهم تکونشو چطوری حس میکنی،اون تکون جنین نیست جابجایی گازهای روده هست تو برنامه دکتر سلام هم اینو توضیح دادن.درثانی اصلا نمیشه گفت جنین دختره یا پسر وگرنه پزشکها خودشون اینکارو میکردن.بجه من از اول سمت چپ رحمم بود وپسر شد در حالیکه همه میگفتن حتما دختره.همیشه هم کسل وخواب الود بودم
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤