2777
2789
عنوان

در مورد دوستام.....

65 بازدید | 5 پست

دوستام یطورین که از هیچ جا.جا نمیمونن یعنی مدرسه هر کلاس تقویتی بزاره میرن ما هم شرایط مالیمون اونقدرا خوب نیست که منم برم بعد هی میان میگن اره خوش گذشت فلان کردیم منم ناراحت میشم بنظرتون بی توجه باشم نسبت به این موضوع ؟میشه لطفا جواب بدید

بله

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی خیال باش  والا که موفقیت ب این کلاس های مختلف نیست خصوصا که الان کلی مطالب رایگان توی اینتر ...

منظورم اینه میان میگن اره خوشگذشت فلان منم دلم میخواد برم ولی نمیشه 

عزیزم قوی باش اعتماد به نفس داشته میدونم سخته ولی راحت بذار تعریف کنن و از خوشحالیشون خوشحال باش 

بی محلی کنی انگ حسادت بهت میخوره 

در عوض حسابی درس بخون که بدونن به این کلاسا نیاز نداری اینجور اعتماد به نفست ببشتر تقویت میشه 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

منظورم اینه میان میگن اره خوشگذشت فلان منم دلم میخواد برم ولی نمیشه 

بی خیال بابا 

مگه نرفتن درس یاد بگیرن پس چرا میگن خوش گذشت؟ این یعنی تمرکز روی هدر دادن وقت دارن صرفا جمع بشن یه جا و بگن و بخندن 

واقعا ناراحتی نداره 

وقت خودتو برای یادگیری و حال خوب خودت بذار خصوصا که الان سنت کمه

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)