2777
2789
عنوان

همسرم

101 بازدید | 2 پست

بچها من چرا انقدر دلم میخواد همش کادوی خفنو گرون برای شوهرم بخرم 

درحالی ک اون نه معمولیه هدیه هاش 

اعتماد ب نفسمم پایین نیست 

ولی کلا عاشق اینم مادوهای گرون براش بخرم 

ی وقتا فک میکنم این کار نکنه  اشتباه باشه ولی ....

نمیدونم 

الیته دروغ نگم ی وقتایی دوست دارم اونم برام همین کارو کنه 

اما   باز میگم عب نداره

کادوهات در سطح کادوهای همسرت باشه بهتره

مردا زود هوابرشون میداره

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

حالا من برعکس توام امروز روز مادر رفتیم بازار واسه مادرشوهرم یه سرویس کارد از ابعاد مختلف باساطور و قیچی بود خاستم بخرم دیدم دومیلیون و خورده ای قیمتشه منصرف شدم به همسرم گفتم این گرونه نمیخاد بخریم به جاش سرویس قاشق در اشکال مختلف خریدم می‌دونم خوشش میاد از این چیزا این یکی پونصد خورده ای قیمتش بود همسرم گفت باشه اون سرویس کارد رو پس داد و قاشق خریدیم اما بعدا پول دستمون بیاد واسش اون سرویس کارد رو هم که گرون بود میگیریم بعدا واسه تولدش یا چیزی واسه مادرم همسرم گفت بیا چیزی بگیریم که من گفتم نمیخاد خیلی هزینه می‌ره بالا مامانم هیچی نمیخاد کادو واسه چیشه البته ناگفته نماند که همسرم قبول نکرد و من حدس میزنم به احتمال زیاد فردا می‌ره پونصد کارت هدیه میده مامانم ولی مامانم بهم گفته بود حق ندارید چیزی برام بگیرید اول زندگیتونه دستتون تنگه یکم دستتون پول اومد بعدا از این کارا زیاد کنید ولی خودم خیلی دلم میخواست یه دست لباس براش می‌گرفتم هیچی نداشت از خودش میزنه برا من به نظرم سلایق مختلفه حالا همسرم میخاد هدیه بگیره برام هدیه گرون گرون میگیره من برعکس اونم البته مناسب های خاص مثل تولد و اینا منم هدیه گرون میدم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز