2777
2789
عنوان

این مناسباتا😂😂😂

127 بازدید | 12 پست

بجای اینکه مایه خوشحالی و شادی باشن 

مایه بدبختی هستن و دعوا 

تو چند مدتی که تو نینی هستم بیشتر ین دعوا تایم روز مادر بوده ویلدا 

مخصوصا یلدا 😂😂

بابا بس کنید دیگه 

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه امروز ب مادر بزرگم یه تبریک گفتم کلیم خوشحال شد دعواس چون همو درک نمیکنن فقط از هم انتظاراته یکطرفه دارن و چشم و هم چشمیه و حساسیت مثلا طرف میگه شوهرم کم کادو داده ارزشم بیشتر بود😂😂😂😭

اینا رو ب خوشی بگذرونیم قطعا ولنتاین داستان داریم😂😂😂

واسه ولنتاین دیگه باید کم کم مقدمات کات رو جور کنن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

شوهر من ک ب من گفت من اهل خرید کردن نیستم پول میدن خودت بخر گفتم نمیخوام. برام گل بگیر‌‌....گفت اصلاااا فکرشم نکن من برم گل فروشی😂😂واقعا هم اینطوریه ها سختشه نمیدونم چرا

ولی خب واقعا انتظار نداشتم...برام اینو گرفته بود اورده بود..

امسال اولین سالیه ک باهمیم😍

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
شوهر من ک ب من گفت من اهل خرید کردن نیستم پول میدن خودت بخر گفتم نمیخوام. برام گل بگیر‌‌....گفت اصلا ...

چقد شیکه 

مبارکت باشه

بیاین یکم با هم مهربون تر باشیم انقد جیگر همدیگه رو خون نکنیم 
واسه ولنتاین دیگه باید کم کم مقدمات کات رو جور کنن

من که با ولنتاین کاری ندارم.عشق فقط ۲۲ بهمن😂😂😂😂😂

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
چقد شیکه  مبارکت باشه

ممنونم گلم...راستش من هیچ چیزی ب اندازه گل نرگس و رز آبی خوشحالم نمیکنه...واقعا حالم خوب شد.گفتم با شما به اشتراک بذارم

انشاءالله ک تن همگی سلامت باشه و همیشه خوشحال باشین