2777
2789
عنوان

ازدواج زورکی

880 بازدید | 53 پست

بچه ها به نظرتون من سخت گیرم در ازدواج 

ازدواج دومم 

۴ سال مجردم

اهل دوستی هم نیستم چون همشون دنبال رابطه

نه ازدواج

میترسم 

ازدواج سنتی دوس دارم که فقط تو این ۴ سال دو تا داشتم

چقدر شانس ازدواج خوب دارم

یک پسرم دارم

چله برداشتم کلی

قانون جذب

دعا

سپردن به راوی

ولی چرا امیدم داره نا امید میشه

میخوام ازدواج عالی داشته باشم به آرامش برسم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

چند سالته؟ خیلی تو انتخابت دقت کن بچه ات پیش خودته؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اوضاع خرابه

دلیلشم زیاد شدن دوستیاس

چله نگیر نشه ایمانت ضعیف میشه

امضام گاهی

نشدم فدا سرت

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

چند سالته؟ خیلی تو انتخابت دقت کن بچه ات پیش خودته؟

۳۲

اره

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
کلا اوضاع خرابه دلیلشم زیاد شدن دوستیاس چله نگیر نشه ایمانت ضعیف میشه امضام گاهی نشدم فدا سرت

این ذکر برا شما تاثیر داشت

میگم قضیه چیه یا حکمت چیه 

ازدواج جور نمیشه

۴سال که خوبه من هشت ساله جداشدم دیگه سرخورده شدم  

چی کارایی انجام دادی تو ۸ سال

چله گرفتی

خوت آشنا شدی ولی بازم جواب نداد

۳۲ اره

انشالله به زودی یه ازدواج موفق داشته باشی عزیزم کار عاقلانه ای کردی که سراغ دوستی و اینا نرفتی یکم بیشتر تو اجتماع باش شانس ازدواجت بالا میده

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
این ذکر برا شما تاثیر داشت میگم قضیه چیه یا حکمت چیه  ازدواج جور نمیشه

اره

یعنی شاید کار به صلاحت باشه اون میشه یا هرچی 

اگه ازدواج باشه طوری جور میشه که آدم خوب وسالمی باشه

ن دردسر

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ینی مرد مطلقه بچه دار هم نیست برات؟؟؟

چرا با دو تا پسر 

کلا رد کردم

یکی پسر خودم میشن ۳ تا 

فقط یک بچه قبول میکنم