2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من می‌خوام اونو فک کنم نخاد برا جذب عشق اگه نخاد جذب نمیشه؟

از قانون جذب سر درنمیارم ولی اگه اونم مث تو بخواد که دیگه احتیاجی به قانون جذب نیس

این چیزا فک کنم دقیقا واسه همین موارد کاربرد داره

من می‌خوام اونو فک کنم نخاد برا جذب عشق اگه نخاد جذب نمیشه؟

شما عزیزم مثلا ارتعاش اینو میدی ک شخصی ک می خواهی سر راهت قرار بگیره صادق باشه با وفا باشه قابل اعتماد باشه محترم باشه خوش تیپ باشه پولدار باشه. عاشق باشه یک همچین چیزی ارتعاش همچین شخصی رو می فرستی حالا این شخص هم مد نظرت هس اگر این وی» گی ها تو وجود این شخص باشه خود ب خود این شخص ب شما متمایل میشه و سر راهت قرار میگیره اگر این خصوصیات تو وجودش نباشه مثلا ببخشید ها خائن باشه اهل دروغ باشه کسی میاد تو زندگیت ک این ویژگی ها رو داشته باشه و طوری ک اذیت نشی عشق قبلی از زندگیت حذف میشه. خیلی از اساتید میگن ک سعی نکنین شخص خاصی رو جذب کنید حالا نظر بعضی ها اینه ک درصدش کمه ولی من خیلی  دوره ها و نتایج رو گوش کردم امکان این ک اون شخص رو جذب کنی خیلی بالای ولی مثلا استاد شریفی میگه قفلی نزنید ب یک شخص چون شاید جذبش کردی و نتونست خوشبختت کنه.. شما ویژگی هایی ک می خوای رو جذب کن و پایان کار و توکل کن ب خدا بگو من همچین شخصیتی رو با این ویژگی ها می خوام حالا اگر صلاح می دونی فلانی رو بزار سر راهم 

اینجوری هر چی بشه از نتیجه ی کار خیالت راحته ک انتخاب درستی هس. اتفاقا یکی ب همین طریق عشق مورد نظر خودشو جذب کرده بود دقیقا گفته بود اینجوری باشه ویژگی هاش حالا اگر صلاح می دونی فلانی رو بزار سر راهم ب زور ازت نمی خوام دقیقا هون کیس مورد نظر اومده بود. در صورتی ک این شخص فقط یک عکس از طرف دیده بود و خوشش اومده بود و شخص مقابل هیچ برخوردی با این دختر نداشته ولی شرایط طوری چرخیده بود ک اینا سر راه هم قرار گرفته بودن