fatima1۱۱۱۱۱۱۱۱۱374 مدیر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 208 عنوان تصادف +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 81 پست بچه ها پام شکسته کمکم کنید 1402/10/13 | 19:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3317 پلاتین گذاشته میخوام راه برم با اعصا انگشت پام قرمز میشع خب؟ کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
من_مرد_تنهای_شبم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2061 بله شاید در حال عمل کردن بودید نه امروز عمل نداشتم😂😂 کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3317 ای جان دکتر قلبم❤️😂 بیا اینو زن بدیم دکتره کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
سبز_ عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2775 پلاتین گذاشته میخوام راه برم با اعصا انگشت پام قرمز میشع جان مادرت از نی نی سایتی ها برای اعضای بدنت نظر نخواه. مگه پاتو از سر راه اوردی آخه. به دکتر بگو اینا رو😭 آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر میکنند!
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 دوستان سرعملیم برا اسی دعا کنید ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
من_مرد_تنهای_شبم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2061 بیا اینو زن بدیم دکتره نه دکتر قصد ازدواج نداره کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3317 دوستان سرعملیم برا اسی دعا کنید دکترتون اومد کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
ana_2492 عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2238 بیا اینو زن بدیم دکتره تا خودم هستم سایشم نمیذارم رو دختر دیگه ای بیوفته😎😂
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3317 نه دکتر قصد ازدواج نداره میگم اخه بوی ترشی از کجا میاد کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 دکترتون اومد من کارم تموم شد شما بخیه هاشو بزن ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3317 تا خودم هستم سایشم نمیذارم رو دختر دیگه ای بیوفته😎😂 برو کنار خودم هستم تو برو صف کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
من_مرد_تنهای_شبم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2061 میگم اخه بوی ترشی از کجا میاد ترشیدم دیگه کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
fatima1۱۱۱۱۱۱۱۱۱374 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 208 خب؟ خب اگه هرکی تجربه داره بهم بگه چیکار کنم
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3317 من کارم تموم شد شما بخیه هاشو بزن مگه کادر اتاق عمل ام کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
avlas عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3595 من کارم تموم شد شما بخیه هاشو بزن میشه من گاستریل بزنم؟😔😂 چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!