fatima1۱۱۱۱۱۱۱۱۱374 مدیر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 202 عنوان تصادف +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 81 پست بچه ها پام شکسته کمکم کنید 1402/10/13 | 19:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_مرد_تنهای_شبم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2067 اورژانس درسته دکتر اره؟ 😂😂😂گوشی دکتر کیبورد خودکار داره واسه همینه کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
aamirabass عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 984 عشقه ب نی نی سایت چ کارا ک با آدم نمیکنه بله بله چشمانم پر از اکش شد 🤧 آقا هستم🚫
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3320 خب؟من چرا باید 0هر لحظه بگم خب ! کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
سبز_ عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2774 اورژانس درسته دکتر اره؟ دکتر،چون کلا رفرنس های انگلیسی خوندن فارسیشون ضعیفه عزیزم، لطفا ایراد نگیرید 🙏🏼 آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر میکنند!
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3320 😂😂😂 گوشی دکتر کیبورد خودکار داره واسه همینه بله شاید در حال عمل کردن بودید کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
اقیانوس_سرخ۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3813 چطوری تصادف کردی ؟این طور که میبینم شانس اوردی با یه شکستگی تموم شد! به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17304 چیزیت نی نبات داغ بخور خوب میشی ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ana_2492 عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2266 سلام من متخصص قلب و عروقم به اورژانس مراجعه کنید ای جان دکتر قلبم❤️😂
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3320 دکتر،چون کلا رفرنس های انگلیسی خوندن فارسیشون ضعیفه عزیزم، لطفا ایراد نگیرید 🙏🏼 بله فارسی خیلی کم کم بلدن کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
من_مرد_تنهای_شبم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2067 دکتر،چون کلا رفرنس های انگلیسی خوندن فارسیشون ضعیفه عزیزم، لطفا ایراد نگیرید 🙏🏼 دمتون گرم😂😂😂 کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده
fatima1۱۱۱۱۱۱۱۱۱374 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 202 پلاتین گذاشته میخوام راه برم با اعصا انگشت پام قرمز میشع
ملوسکتونم2 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3320 چیزیت نی نبات داغ بخور خوب میشی اسپند یادت نره کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️ ایمانِتونبویِگناهمیده………………! (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)
من_مرد_تنهای_شبم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2067 ای جان دکتر قلبم❤️😂 مخلصم😂 کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده