2777
2789
عنوان

رفتم سونو ان تی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 71 پست
بازم بارداری؟؟؟

بازم؟🤣🤣🤣هنوز تو شکممه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام رفتم سونو. احتمال جنسیت رو پسر داد🥲  بنطرت میتونه اشتباه باشه؟ البته من هماتوم نداشتم ا ...

احتمال پسر معمولا درسته

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
سلام رفتم سونو. احتمال جنسیت رو پسر داد🥲  بنطرت میتونه اشتباه باشه؟ البته من هماتوم نداشتم ا ...

تو هم که مثل من شدی😂😂 مبارکه قدمش پر خیر و برکت

و خدایی که به شدت کافییییست.........
منم الان دقیقا تومطب هستم برای سونو ان تی منتظرم نوبتم بشع جنسیت رو نگفت بهت؟

عزیزم چه شهری هستی

هزینه ی سونو ان تی چند شد

چون منم دوهفته دیگه باید برم 6میلیون ولی دکتر گفت 1میلیونی هم هست

آزمایش هم داره؟ 

جنسیت هم مشخص شد؟ 

عزیزم چه شهری هستی هزینه ی سونو ان تی چند شد چون منم دوهفته دیگه باید برم 6میلیون ولی دکتر گفت 1می ...

بندرعباس

من فقط سونو گرافی رفتم هفتصد وخورده ای شد

جنسیت تو سونو ان تی ممکنه اشتباه باشهه قطعی نیست عزیزم ...تو۱۸ هفته قطعی میگن.....واسه من گفت به احتمال زیاد پسره ولی خودم احساس میکردم دختره.حالا باید ببینم ۱۸ هفته چی میگه

من ازمایش غربالگری مرحله اول رو ندادم اگه ۶ میلیون داره هزینش درمیاد ممکنه هزینه غربالگری باشه

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑