2777
2789
عنوان

رفتم سونو ان تی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا عزیزم منم تگ کن

چشم مهربون

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
وای خداکنه هماتوم منم خوب بشه ... چیکار کردی خوب شد؟

عزیزم‌کار خاصی نکردم والا ولی استراحت کامل هم نبودم کارامو میکردم خونریزی هم ندتشتم خودش جذب شده 

و خدایی که به شدت کافییییست.........
چه رژیمی؟

دووتا دختر داشتم دلم میخواست پسر شه از ماه قبل اقدام هرروز فلفل دلمه ای خوردم وبه شوهرم گرمی دادم 

همون ماهم از کیت استفاده کردم به محض اینکه دوخط افتاد از فرداش البته نزدیکیام صبح بود ن نزدیکی داشتیم وقبل از هر نزدیکی واژنمو با جوش شیرین شستشو میدادم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
عزیزم‌کار خاصی نکردم والا ولی استراحت کامل هم نبودم کارامو میکردم خونریزی هم ندتشتم خودش جذب شده&nbs ...

اره بنظرم خودش اگه بخواد جذب بشه میشه ...من پوستم کنده شد انقد شیاف گذاشتم الان ۴ماهه دارم شیاف میذارم