2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون ....

155 بازدید | 6 پست

یه جایی مثل مکانیکی باشه و شما مجبور باشین دو بار بهش زنگ بزنین و بار دوم هم بچتون مجبورتون کنه زنگ بزنین و شوهرتون داد بزنه بگه کم زنگ بزن و فوش هم به خودتون و بچتون بزنه با صدای بلند چیکار میکنین؟  امروز خونه رو تمیز کردم ،دستمال کشیدم همه جارو ،داشتم با عشق شام می‌پختم یهو اینجوری کرد دلم شکست ما زنا چقد بدبختیم ،حیف عمرم که داره هدر میره کنارش 💔

خوب موقعیت اونو چرا درک نمیکنید 

شاید جایی بوده نمیتونسته حرف بزنه 

اگه تعمیرگاه بوده بابت ماشینش حتما اعصابش خرد بوده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب موقعیت اونو چرا درک نمیکنید  شاید جایی بوده نمیتونسته حرف بزنه  اگه تعمیرگاه بوده با ...

دخترم مجبورم کرد وگرنه اصلا شغلش جوریه یه هفته خونه نیست کلا منم اون یه هفته نهایت ۳ بار زنگ بزنم اخلاقش میشناسم، زمین که به آسمون نرسیده من خودم بارها بد ترین موقعیت بودم طرف مقابلم رو برا مشکل خودم نرنجوندم ،چرا همیشه ما  زنا کوتاه میاییم

دخترم مجبورم کرد وگرنه اصلا شغلش جوریه یه هفته خونه نیست کلا منم اون یه هفته نهایت ۳ بار زنگ بزنم اخ ...

خوب گلم آستانه تحمل هر آدمی فرق میکنه و شاید واقعا به لحظه عصبانی شده قاطی کرده

بهش بگو حتما 

و باهاش حرف 

بزن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم