2777
2789
عنوان

دلم تنگه ...

81 بازدید | 8 پست

الکی یمدت انلاین نشد ....منم ناراحت شدم .شب یلدا با اس ام اس تبریک گفت ...جوابشو ندادم 

الان حسابی انلاین میشه ...هیچکدوممون هیچی نمیگیم ....دلم حسابی براش تنگه یکماهه تقریبا و بی قرارم 

خیلی بی قرار 

من این حجم از غد بودن و درک نکردم هیچ وقت مگه مسخره بازیه الکی الکی همه چیو ول کنید بابا بخدا ما آدما ی بار زندگی می کنیم خیلی زود هم دیر میشه چی میشه اگه تو پیام بدی دلیل کارشون بپرسی اصلا ولی حرف بزنید بخدا که همه چی فقطط با حرف زدن حل میشه

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من این حجم از غد بودن و درک نکردم هیچ وقت مگه مسخره بازیه الکی الکی همه چیو ول کنید بابا بخدا ما آدم ...

من قبلش همش پیگیرش بودم و زیاد پیگیرش شدم ...

دیدم داره هوا برش میداره....و واقعنم هوا برش داشت و شد این اوضاعم 

من قبلش همش پیگیرش بودم و زیاد پیگیرش شدم ... دیدم داره هوا برش میداره....و واقعنم هوا برش داشت و ش ...

خب اگه جنبه نداشته و نیومده دنبالت ولش کن یه بار درد کشیدن بهتره که یه عمر همش حرص و جوش بخوری

خب اگه جنبه نداشته و نیومده دنبالت ولش کن یه بار درد کشیدن بهتره که یه عمر همش حرص و جوش بخوری

این بی قراریمو چیکارش کنم ؟امروز خیلی دلتنگشم 

بگو که لیاقتم رو ندارع 

این بی قراریمو چیکارش کنم ؟امروز خیلی دلتنگشم  بگو که لیاقتم رو ندارع

طبیعیه دلتنگی و بی قراری ولی وقتی به این نتیجه برسی که ارزش نداشتو کاراتو ندید و تلاشی نکرد برای رابطه دیگه این حسا هم می پره و بهت قول می دم ی روزی یه آدمی جلو راحت قرار می گیره که آدم زندگیته دقیقا تجربه شرایطتتو داشتم 

2790
2778
2791
2779
2792