خب بچه ها من اکثرا پیشگویی میکنم
از کاربرای قدیمی اینجام ولی رفتم برای یه مدت و تازه اومدم...
دوست دارم راهنماییتون کنم و جواب سوال هاتونو بهتون بدم!
اینکه یکسری هااز چرت میان میگن ما حس ششمی هستیم و بازیتون میدن و اخرشم جوابتونو نمیدن واقعا اعصابم بهم میریزه!!!
در ضمن یه نکته درباره حس ششم: با حس ششم رنگ فلان لباس گفته نمیشه! چی تنمه گفته نمیشه! حرف اول اسمم چیه گفته نمیشههه! این چرتو پرتا رو اگه پرسیدین و گفتن بدونین شانسی درست گفتن اصلا همچین چیزی نیست!( یکم خودتون فکر کنین واقعا این سوالات احمقانست!!!)
حالا من هی میگم این سوالا رو نپرسین باز طرف میگه تو رو خدا بگو لباسم چه رنگیه، به خدا چرا قسم میدین مجبور میشم جواب بدم وقتی میگم نیست این جور چیزا!!!
و اما تصمیمی که گرفتم: یه چنل تلگرام دارم ماله پیشگوییه، سر تایم مشخص میگم سوالاتونو بپرسین و اینطوری حق کسی هم ضایع نمیشه!
اگه دوست داشتین میتونین بیاین!
فقط اینکه به من بی احترامی نکنین!
دستوری باهام حرف نزنین!
خودتون فکر کنین گفتم تو تاپیکای قبلیم برای حس شخص یه سوال بپرسین بعد طرف صد تا سوال پرسیده سوالاشو جواب دادم بعد میاد میگه چرا دیگه جواب نمیدی چرا انلاینی جواب نمیدی این خیلی زشته!
اگه میخواین اینجوری برخورد کنین با من اصلا نیاین!
در کل قدم همتون روی چشامه و سوالاتونو جواب میدم!
نمیخوام اسیر یسری گفته های چرندیات توهمیه بعضیها که به دروغ میگن حس ششم هستن بشین!
تاپیک رو میبندم که به حاشیه کشیده نشده و هر کس با خودش فکر کرد و دید که دلش میخواد توی جمع ما باشه و ادب و احترام رو هم رعایت میکنه، بهم درخواست بده تا لینک چنلم رو براش بفرستم.
ادبتون نشون دهنده شخصیتتونه🖤💘
دوستتون دارم 🖤💘