2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرده عزیزم

مخصوصااا شب حتمااا لباس گرم بیارین 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ممنون گلم ،برای موجهای ابی این فصل مناسبه به نظرت؟

اره این فصل تخفیف میخوره و معمولا خلوت

برین خوش میگذره عزیزم بهتون

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اره این فصل تخفیف میخوره و معمولا خلوت برین خوش میگذره عزیزم بهتون

ممنون که اومدی توی تاپیکم،عزیزم من اولین باره میخوام تجربه کنم،شما خودت رفتی این فصل ؟برای جلچ‌گیری ازعفونت تامپون یاچیزی استفاده میکنن که آب نره داخل بدن؟

ممنون که اومدی توی تاپیکم،عزیزم من اولین باره میخوام تجربه کنم،شما خودت رفتی این فصل ؟برای جلچ‌گیری ...

اره رفتم گلم 

خاهش میکنم عزیزم

نه نزار فقط بعد ک رفتی خونه خودتو با اب و سرکه بشور 

اره رفتم گلم  خاهش میکنم عزیزم نه نزار فقط بعد ک رفتی خونه خودتو با اب و سرکه بشور

راسته که قسمت خانومها جدا شده ووسایلش محدود؟داخل سالنها گرم بود مثلا بدن خیس سرما نمیخوره آدم؟من همسرم پارسال رفته خیلی تعریف میکرد ،حالا اینجا یه عده گفته بودند برای خانومها چند تاوسیله تو یه سالن جداست وزیاد هیجان نداره،یکی دیگه موجهای خروشان وپیشنهاد داد من حسابی گیج شدم،واینکه تجربه سقوط آزاد وداشتی چطوره به نظرت احتمال آسیب هم هست؟شرمنده من سوالام زیاد شد

اسی جان هواسرده شبا موجهای ابی هم پسرمن هفته پیش با باباش رفت با اینکه حساسه خداروشکر سرمانخورد  ...

خودت تاالان نرفتی گلم،نیاز به تامپون هست؟واینکه اگر رفتی غزتجربه خودت بگو برام 

راسته که قسمت خانومها جدا شده ووسایلش محدود؟داخل سالنها گرم بود مثلا بدن خیس سرما نمیخوره آدم؟من همس ...

موجهای ابی از خروشان بهتره سقوط ازاد نرفتم همسرم رفته خیلی تعریف میکرد هیجان داشته 

نه سرما نمیخوری عزیز بعد من جدیدا نرفتم