2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

321 بازدید | 17 پست

کسی هست تازگیا عکس رنگی گرفته باشه؟ دردش در چه حده.هزینش چقد بود. چقد بعدش باردار شدن. توروخدا تجربه هاتون بگید. خیلی میترسم از عکس رنگی. نمیدونم با بیهوشی چقد هزینش بیشتر میشه؟ 

۲سال پیش انجام دادم اون زمان هزینه ش حدودا ۴۵۰ شد

دردش قابل تحمل بود و کسی که انجام میداد مرحله به مرحله توضیح میداد و میدونستم الان چه اتفاقی قراره بیفته بخاطر همین خیلی راحت بود برام. شدیدترین حالتش در حد ۵ ثانیه پریود شدید بود

۲ ماه بعدش باردار شدم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زنگ زدم رادیولوژی گفت حدود یه تومن،البته فک میکنم قیمت ازاد رو گفت با بیمه حدود هفتصد باید باشه،درد هم اکثراااا میگن در حد پریودی و قابل تحمله نیم ساعت قبلش دوتا مسکن بخور شیافم بزار اونجا،فک نکنم خیلی بد باشه 

من زنگ زدم رادیولوژی گفت حدود یه تومن،البته فک میکنم قیمت ازاد رو گفت با بیمه حدود هفتصد باید باشه،د ...

مرسی عزیزم اره امروز هم یه جا پرسیدم با بیمه ۶۰۰ بود.  فقط از دردش میترسم. 

مرسی عزیزم اره امروز هم یه جا پرسیدم با بیمه ۶۰۰ بود.  فقط از دردش میترسم.

ببین خودت ادمی هستی که تحملت زیاده یا نه،چون فک کنم فقط اونایی که کامل مسدوده درد داره حتی چسبندگی و .. هم پرسیدم در حد پریودی درد داره اونم نه یکسرره،یکی دوبار در حد یه دیقه،به هر حال بنظرم می ارزه تحمل دردش،خسته شدم ازینکه نمیدونم چرا با شرایط خوب تخمک و اسپرم و رابطه منظم باردار نشدم  الان چهار ماهه،احتمالا دوشنبه میرم عکسو میگیرم توکل کن به خدا و نترس،نیم ساعت قبلشم شیاف بزار مسکنم بخور شاید یه درد خفیف باشه فقط،به نتیجه خووب فکر کن

ببین خودت ادمی هستی که تحملت زیاده یا نه،چون فک کنم فقط اونایی که کامل مسدوده درد داره حتی چسبندگی و ...

من شوهرم ضعیفه. واریکوسل عمل کرد پارسال. میدونم ک اون ضعیفه ولی بازم گفتم خیالم ازخودم راحت بشه. 

من شوهرم ضعیفه. واریکوسل عمل کرد پارسال. میدونم ک اون ضعیفه ولی بازم گفتم خیالم ازخودم راحت بشه.&nbs ...

منم فقط برا لینکه خیالم راحت شه میخام برمم انشالله که مشکلی نباشه و درذ نداشته باشه

رفتی به منم بگو هرچی شد بهم بگو حتما .روز چند سیکل باید بری.؟

فک کنم بعد پری باید رفت،من فردا میرم دکتر برام بنویسهه ،یکی دو روز بعدش میرم اکع نهایتا یادم رفت چن روز دیگه ازم بپرس چطور بود