تقریبا یک ساله عروسی کردیم و هم خودم و هم همسرم شاغلیم ولی همیشه حقوق من خرج پس انداز، طلاخریدن واینا میشد ..و دیشب بحثمون شد و وسط بحث گفت فقط من کار کنم تو بخوری؟ فشار رویکیه تواین خونه فقط من چک بدم من قسط بدم من سختی بکشم و تو دل یکی هیچ تکونی نخوره... راستیاتش از دیشب خیلی ریختم بهم💔 همش میگم نکنه ۶ سال دیگ به خودم بگم کاش همون موقع ازش جداشده بودم ... یا این چه حرفی بوده به من زده مگه من وظیفمه که خرج خونه بدم یا قسطاشو من بدم؟ اصلا نمیتونم هضمش کنم و واقعا حال روحیم بده💔
حق داری منم بودم ناراحت میشدم حالا درآمد شما رفته برای پس انداز و سکه و طلا و... نگفت ...
دقیقا.. من پولمو خرج خودم ولباس و خوش گذرونی نکردم که!! ولی این حرفش واقعا دلمو شکست... حالا نمیدونم چه واکنشی باید نشون بدم یا اصلا میترسم چن سال دیگ بگم کاش همون موقع یه فکری کرده بودم
ببین از اول ازدواج به شوهرت گفتی خرج خونه میدی یا نه؟
بعد بنظرم همینکه خانم لباسی که میخواد خودش بخره یا ارایشگاهی که مبخواد خودش پولش بده این خودش کمک بزرگی هست کافیم هست اگه خواستی کمکی کنی حتما همه چیز نصف نصف بنامتون بشه بعد اگه قرار شد شما هم حرج کنین بهش بگو باید کارای خونه هم نصف بشه
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ببین از اول ازدواج به شوهرت گفتی خرج خونه میدی یا نه؟ بعد بنظرم همینکه خانم لباسی که میخواد خ ...
اصلا چنین قراری نبوده ما وقتی اژدواج کردیم من شاغل نبودم حالا که شاغل شدم من نمیگم کمکش نمیکنم اگ پولی داشته باشم و قسطش عقب بیوفته من میدم چون زن وشوهریم اینحرفارو نداریم ولی وقتی به روم بیاره! یا حس اضافی بودن بهم بده همش میگم پس بقیه زنا چی؟ اونایی که شاغل نیستن چی؟
اصلا چنین قراری نبوده ما وقتی اژدواج کردیم من شاغل نبودم حالا که شاغل شدم من نمیگم کمکش نمیکنم ...
خب دیگه اگه اینجوریه و قراریم از اول نبوده اون ویگه پرو هست بعد بگو تو از اول با یه خانم خاندار ازدواج کردی نه شاغل بعد بنظرم بشینین با هم صحبت کنین نصمیم واسه جدایی و اینا زوده شاید الان اگه جوا بشین مجدد 6ستل دیگه پشیمون بشید از مشاوره هم حتما کمک بگیرید
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗