نازگلی1385 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5829 عنوان شغل مترجمی🎈🎈🎈 207 بازدید | 5 پست مثلا زبان المانی یا هلندی مترجمه بشیم چندسال باید درس خواند تا مدرک مترجمی رو بگیرم مترجمی شغل خوبیه یا نه حقوق یک مترجم چقده 😐😐😐 کسی میدونه ایا شغل خوبیه تاریخ تولد داداشم زدم این دنیا به من یه شوهر مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔 1402/10/13 | 12:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9759 من مترجم عربی بودم چهارسال درس خوندم شاگرد داشتم چندباریم عراق رفتم برا تاجرای یزدی کار انجام دادم😕خلاصه بگم به درد نخورد (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
نازگلی1385 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5829 من مترجم عربی بودم چهارسال درس خوندم شاگرد داشتم چندباریم عراق رفتم برا تاجرای یزدی کار انجام دادم😕 ... خب من میخوام مترجم زبان هلمدی بشم 🥲🥲 یا المانی چند سال باید درس خوند برای این این شغل رو انتخاب کردم ک شغل های دیگه باید 15*16 سال درس خوند من سنم زیاد 18سالمه فقط تا سه سوم ابتدایی هوندم تاریخ تولد داداشم زدم این دنیا به من یه شوهر مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9759 خب من میخوام مترجم زبان هلمدی بشم 🥲🥲 یا المانی چند سال باید درس خوند برای ... راستش اینو نمیدونم من دانشگاه بودم رشته ی تحصیلیم بود مترجمی زبان عربی (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)
نازگلی1385 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5829 راستش اینو نمیدونم من دانشگاه بودم رشته ی تحصیلیم بود مترجمی زبان عربی الاندچیکار میکنی تاریخ تولد داداشم زدم این دنیا به من یه شوهر مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 9759 الاندچیکار میکنی بعد ازازدواج دیگ پی درس و کار نرفتم والا چون از ۱۵سالگیم همزمان درس خوندم و کار کردم خیلی روحیه م خسته بود الان میخوام تا آخر عمر استراحت کنم (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)