2777
2789
عنوان

ادب ویزا

671 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها. من ۱ ساله که تصمیم به مهاجرت گرفتم و با ادب ویزا هم قرار داد بستم چون چندتا از دوستام هم باهاشون کار کرده بودن و ویزا گرفته بودن خوشبختانه برای همینم من باهاشون شروع به کار کردم. خداروشکر پذیرشم امده اما بهم گفتن که باید مدرک زبان هم زودتر اماده بشه. دارم زبان می خونم می خوام ببینم کسی هست تو ۶ ماه با سطح زبان متوسط تونسته باشه خودشو به ایلتس ۶٫۵ برسونه منو راهنمایی کنه ممنون

من چند ماهه دارم تهران و کرج رو میگردم  و با خیلیا مشاوره خواستم بشم و با خیلی ها هم مشاوره شدم  حقیقتا ولی تایم مشاوره ای که از ادب ویزا گرفتم برام خیلی مفید بود و اینم فهمیدم که بهم مثل فلانی و فلانی که الکی اسم در کردن امید و آرزو نمیفروشن.
یه شرکت به من میگفت تمکن یه روزه بزاری اوکی میشه  ولی اشتباه کردم همون اول با ادب ویزا قرارداد نبستم پرونده رو دادم دست اونا فقط ریجکتی برام اوردن و پولمم ندادن و جالبیش اینه که من با ریجکتی رفتم پیش ادب ویزا و قبل ژانویه پذیرشم از استرالیا اومده و امیدوارم که بعد تعطیلات 2024 هم ویزام بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از دوستام که قبلا باهاشون اقدام کرده بود و الان استرالیاس ادب ویزا رو بهم معرفی کرد ، خیلی حرفه ای به پرونده نگاه میکنن و با اینکه شاید یکم طول بکشه پروسه پرونده ولی تهش مطمعنی که حتما ویزا  میشی و احتمال ریجکتیت میتونم بگم صفره ، من خیلی صبوری کردم و خوشحالم از اینکه بالاخره به آرزوم رسیدم و خیلی اصرار داشتم تو همون دانشگاهی که برای دوستم پذیرش گرفتن برای منم بگیرن و همون اتفاق افتاد و الان دارم برای تحصیل میرم ملبورن پیش دوستم.